După ce au muncit pe rupte de Sărbători şi au alergat de la un concert la altul, mulţi artişti români se relaxează acum în vacanţe exotice peste hotare. Tudor de la Fly Project s-a dus cu soţia tocmai în Boracay, o insulă micuţă din Filipine. Exact acolo este şi Andreea Bălan cu iubitul American.


Tudor Ionescu şi Anamaria Stancu, soţia lui, îşi aleg vacanţele în cele mai îndepărtate şi exotice locuri. În Boracay au mai fost în urmă cu câţiva ani şi le-a plăcut, din acest motiv, au decis să repete experienţa. Weekendul trecut s-au urcat în avion şi au făcut un drum foarte lung, dar a meritat din plin. „Aici uiţi şi de drum, de tot. Plajă toată ziua, nuci de cocos, valuri înspumate, relaxare şi răsfăţ total”, ne-a transmis solistul de la Fly Project.

Întâmplător, Andreea Bălan cu iubitul ei sunt în vacanţă pe aceeaşi insulă. Şi, cum cei doi artişti au aflat de pe reţelele sociale că sunt în acelaşi loc, şi-au dat întâlnire. Fiecare cu partenerul, au ieşit împreună la masă la un restaurant.

Deşi în vacanţă, Tudor nu s-a putut detaşa total de muncă şi a ţinut telefonul aproape. La începutul acestei săptămâni, Fly Project a lansat noul single cu videoclip, „Like a Star”. Clipul este unul extrem de sexy şi plin de senzualitate, în care băieţii au scene incendiare alături de o superbă tânără de 20 de ani, model internaţional.

 

Loading...