Despărţirea de Ionuţ Ghenu i-a provocat o mare tristeţe. Doiniţa Oancea a suferit enorm atunci când a aflat din Click! că iubitul ei este noul partener al Lorei, prietenă bună cu ea la momentul respectiv. A trecut cu greu peste această poveste şi şi-a pus zeci de întrebări. Acum a găsit răspunsul şi este pregătită să spună lucrurilor pe nume.


Un an i-a trebuit Doiniţei Oancea să se "repare" după ce a aflat din Click! că Lora s-a cuplat cu tour-managerul, care avea o relaţie cu actriţa. Speculaţiile au apărut imediat după ce Lora a anunţat că vrea să divorţeze de Dan Badea. Cea mai şifonată din toată această poveste a fost Doiniţa Oancea care a suferit teribil, fiind trădată de două persoane dragi ei. Actriţa a vorbit pentru prima dată despre ce sentimente au încercat-o atunci şi cum a reuşit să depăşească situaţia.

doinita_si_iubitul.jpg

Doinita Oancea dezamagire iubire lora
Ionuț Ghenu a fost, oficial, iubitul actriței Doinița Oancea
Foto: Arhivă personală

"Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum. Acum am 50 de kilograme. Aş putea să mai dau jos două", a mărturisit Doiniţa Oancea pentru videoblogulmireselor.ro.  

lora_si_ionut_3.jpg

Artista şi managerul ei s-au asortat perfect ca un adevărat cuplu
FOTO: Arhiva personală

Bruneta a povestit că imediat după ce în presă au apărut astfel de zvonuri, nu şi-a dorit decât să dispară undeva. 

"Cred ca puteam să nu mânânc nimic cu săptămânile. Mă forţam să mănânc ceva, pentru că ştiam că îmi fac singură rău. Cred că a fost o perioadă în care nu am mai înţeles nimic şi am renunţat chiar şi pe el să-l mai întreb. Proiectul «Ferma Vedetelor» a apărut de nicăieri. Banii m-au interesat foarte puţin. Probabil că Dumnezeu a zis «stai acolo două luni că stai bine»", a adăugat actriţa.

În prezent, frumoasa vedet] pare că s-a liniştit sentimental. Doiniţa este la începutul unei relaţii cu un artist plastic, care i-a readus zâmbetul pe buze. Nici Lora nu se mai ascunde. Deşi nu a recunoscut oficial că formează un cuplu cu fostul iubit al Doiniţei, solista a fost surprinsă în repetate rânduri în iposteze tandre cu Ionuţ Ghenu, ba chiar şi-a deschis un magazin de haine cu bărbatul şi sora acestuia la Târgovişte, oraşul natal al tour-managerului.

Loading...