Doinița Oancea a reușit să își surprindă fanii cu o fotografie în care arată complet schimbată. Cu breton și tatuată pe fiecare centimetru de piele, vedeta s-a transformat în ”fată rea” și îi place mult noua ipostază.


Viața pentru Doinița Oancea merge înainte cu multă energie pozitivă după despărțirea de iubitul-manager Ionuț Ghenu. Vedeta nu ratează niciun eveniment monden și ține legătura tot timpul cu fanii ei pe pagina personală de Facebook.

În cel mai recent live de pe Facebook, bruneta le-a arătat tuturor noul look de fată rea construit special pentru o ședință foto.

doinita_oancea_01.jpg

doinita oancea
Doinița Oancea adoră noua ei înfățișare, de fată rea
foto: arhivă personală

 

“Tatuajele de pe corpul meu sunt făcute pentru o ședință foto. Mi-am dorit un shooting de transformare. Cât despre breton nu pot să îți spun multe dacă este extensie sau nu. O să afli tu singură în curând, îți pot zice doar că a fost făcut de Adrian Perjovschi”, a declarat Doinița Oancea pentru Click!

Bruneta le-a mărturisit fanilor că adoră această schimbare temporară. “Îmi place de mine așa. M-am îndrăgostit de mine. Asta este o altă Doinița. Îmi place look-ul ăsta de fată rea”.

 
 
Loading...