Dorian Popa a dat dovadă de o îndemânare ieșită din comun la jupuitul șarpelui. A fost una dintre cele mai intimidante probe de la „Asia Express”, însă cântărețul a înfruntat provocarea cu multă conștiinciozitate, spre surprinderea colegilor concurenți.


„Asia Express” îi supune pe concurenți la probe greu de închipuit. În timpul ediției din 13 februarie, două perechi de concurenți au fost desemnate să gătească șarpe, iar apoi, celelalte echipe au trebuit să deguste neobișnuitul preparat.

Pentru a-l găti însă, șarpele a trebuit întâi ucis, operațiune de care s-a ocupat bucătarul șef vietnamez, însărcinat să-i surpavegheze pe concurenți.  Dorian Popa a uimit-o chiar și pe mama sa, cu care face echipă în concurs, la jupuitul fioroasei reptile.

dorian_sarpe_1.jpg

dorian popa
Dorian Popa i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalți concurenți când a început să jupoaie șarpele
Foto: Antena 1

L-a eviscerat cu o îndemânare care i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalți concurenți, dar Dorian nu a avut timp de pierdut și l-a pregătit de frigare cât ai zice...șarpe. nu s-a descurcat însă prea bine la gătitul reptilei. Frații Moroșanu s-au uitat chiorâș la preparatul din care au degustat. Fratele lui Cătălin Moroșanu mai are și acum amintiri de coșmar din cauza acestei probe.

 

Loading...