Dorian Popa (31) pare să fie urmărit de ghinion în ultima perioadă! Săptămâna trecută și-a pierdut portofelul, la sfâșitul lunii trecute și-a spart buza ca urmare a unui accident casnic, iar astăzi, joi, 21 mai, a fost victima unui accident rutier. Vinovat pentru producerea accidentului a fost chiar Dorian! Artistul a povestit toată întâmplarea, cu umorul caracteristic, prin intermediul unui scurt clip video încărcat pe pagina personală de Instagram.


Dorian Popa este foarte activ în mediul online, iar fanii săi sunt în permanență informați despre întâmplările comice sau mai puțin amuzante prin care trece preferatul lor. În ultima perioadă, Dorian nu este cel mai norocos dintre oameni. În urmă cu puțin timp el s-a accidentat în casă, săptămâna trecută și-a pierdut portofelul iar astăzi, 21 mai, a căzut victima propriei neatenții. Dorian a fost implicat într-un mic accident auto, însă a scăpat teafăr și nevătămat. Nu același lucru se poate spune și despre bolidul de lux pe care îl deține! Imediat după accident, el s-a îndreptat spre service pentru a fi reparate pagubele făcute. 

oglinda-dorian-popa.jpg

oglinda dorian popa
Oglinda mașinii lui Dorian a avut de suferit din cauza neatenției artistului
Foto Captură video

“Hâtz, Johnele,hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, le-a dezvăluit artistul prietenilor de pe Instagram. 

Dorian Popa, victima unui accident casnic

La sfârșitul lunii aprilie, în cadrul unui scurt clip video distribuit pe Instagram le-a arătat prietenilor săi dovada neatenției sale și a explicat de unde provenea lovitura pe care o avea în zona gurii. "Cam cât de prost să fii să te apleci după ceva și să te înfingi cu gura direct în chiveta, Johnule. Doamne Isuse, era să îmi sparg dinții! Cum a trosnit!" au fost vorbele lui Dorian. 

 

 
 
Loading...