Dorin Popa (29 de ani), care a mâncat până și gândaci, în junglă, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), pentru a face rost de bani, poate fi considerat, de departe, cel mai ghinionist solist. Hoții l-au luat în vizor, după ce și-a deschis un magazin de haine și s-a pozat la volanul bolidului său, în valoare de 60.000 de euro. Dorian ne-a povestit despre lungul șir de ghinioane.


De-a lungul vremii, mai multe vedete au fost vizitate de hoți, și aici le amintim pe Andreea Marin, rămasă fără bijuterii, Minodora, care nu și-a mai găsit parfumurile de lux, dar și pe Mioara Roman, pe care trei bărbați au lăsat-o, în prezența ei, fără banii de pensie, dar și fără adidași. Însă Dorian Popa pare că a devenit preferatul  infractorilor. Ghinioanele au început să se țină scai de el, încă din 2015, când hoţii i-au spart uşa magazinului de haine, „D BOX by Dorian Popa”, şi i-au subtilizat bunuri în valoare de 5.000 de lei. Iar în urmă cu trei zile, tot el s-a trezit cu o pagubă mai mare, după ce un bărbat i-a furat din mașină, un BMW în valoare de 60.000 de euro, mai multe obiecte, dar și bani.

dorian-popa-pistol-aer-comprimat.jpg

Dorian Popa pistol aer comprimat
Dorian Popa a rămas fără pistolul cu aer comprimat
foto: arhivă personală

”Mi s-au luat din mașină 550 de euro, 200 de lei, un pistol cu aer comprimat, în valoare de 250 de euro, o pereche de ochelari de 150 de euro, dar și un parfum de 100 de euro. Momentan nu am un cerc de suspecți, dar am încredere în prietenii mei virtuali, de pe rețelele sociale, că îl vom găsi. Stau în zona Piața Alba Iulia, iar aici săptămânal se sparg mașini”, ne-a declarat vedeta păgubită. Dorian recunoaște că a uitat să încuie portiera, după ce a parcat în fața blocului, însă are mari șanse să îl găsească pe bărbatul care i-a golit bolidul, căci un vecin de-al său l-a fotografiat. Actorul muncește pe rupte acum, cu spectacolele, dar și cu  show-urile tv, a fost concurent și la ”Asia Express” (Antena 1), pentru a strânge bani, necesari finisării vilei pe care și-o înalță la Domnești și în care va locui alături de iubita lui, Claudia.

dorian-popa-magazin-haine-calea-grivitei-jefuit.jpg

Dorian Popa magazin calea grivitei
Acesta este magazinul prădat de hoţi. Ulterior, Dorian şi-a mutat sediul în altă parte
foto: CLICK!

 

 
 
Loading...