După ce au petrecut trei săptămâni în jungla africană şi după ce au filmat un videoclip împreună, prietenia dintre Ruby şi Dorian Popa va fi din nou pusă la încercare! Pentru că cei doi vor pleca împreună în „Super Trip”, o nouă emisiune de la Pro TV.


Atenţie, pregătesc ceva! Dorian Popa şi Ruby fac echipă în noua emisiune pregătită de Pro TV şi care va fi prezentată de Andi Vasluianu. Aceasta se numşte „Super Trip” şi alături de cei doi în călătorie vor mai pleca Doinița Oancea și Majda Yolo, actriţe pe care le ştiţi din „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar şi alte producţii TV.

doinita_majda.jpg

doinita oancea majda yolo
Doiniţa Oancea şi Majda Yolo călătoresc prin toată România cu autocarul "Super Trip"
Foto: Pro TV

După peripețiile din jungla africană, Ruby și Dorian au hotărât să pornească într-o călătorie presărată cu provocări și multă distracție. La urcarea în autocar, cei doi au declarat că sunt extrem de optimiști și entuziasmați de ceea ce urmează.

„Abia aștept să mă cunosc cu toți concurenții din Super Trip și să plecăm într-o aventură care, sper eu, mă va duce prin toate locurile frumoase din țara noastră (știu că sunt multe) și pe care nu am apucat încă să le vizitez. Îmi doresc ca Super Trip să fie vacanța pe care nu aveam timp să mi-o iau, vacanța care va îmbina munca cu distracția”, a spus Dorian Popa. 

La rândul ei, Ruby a mărturisit: „Mă consider norocoasă că fac echipă cu Dorian, pe care toată lumea îl cunoaște deja ca fiind foarte muncitor și ambițios și alături de care am trecut printr-o experiență foarte importantă în viața amândurora. Cele 21 de zile petrecute împreună în jungla africană ne-au ajutat să ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt și să scăpăm de perioada de acomodare. Amândoi ne-am propus să depășim tot ce ne iese în cale, să ne distrăm și să ne împrietenim cu partenerii noștri de drumeții. Sunt foarte încântată să-mi petrec toată vara călătorind din oraș în oraș și trecând, din nou, peste fel și fel de probe”.

super_trip.jpg

super trip
Concurenţii petrec vara în autocar şi înfruntă tot felul de probe în timpul periplului prin România
Foto: Pro TV

O serie de concurenți, grupați în echipe de câte două persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante și apreciate obiective turistice din orașele prin care va trece autocarul „Super Trip”. Călătoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive și provocări pe cinste!  

Alături de cele două echipe celebre, încă șase concurenți sunt gata de provocările pregătite de Andi Vasluianu! Una dintre cele trei echipe e formată din două prietene bune, reunite de o pasiune comună: sportul. Alergătoare de performanță cu un palmares impresionant, cele două sunt îndrăgostite de călătoriile prin țară.

Lor li se alătură un cuplu plin de dinamism și voie bună, o pereche unită de dragoste.

Cea de-a treia echipă este formată din doi prieteni foarte buni, având ca pasiuni muzica și dansul.

 

 
 
Loading...