Brigitte Sfăt s-a întors acasă, mai liniştită că a scăpat de temerile unei boli cumplite. Soţia lui Ilie Năstase s-a operat la plămâni, la o clinică din Viena, intervenţie la care s-a dus însoţită de o bună prietenă şi de fiica ei, Sara. Deşi nu a spus direct, Brigitte a fost deranjată că soţul nu i-a fost alături, însă se pare că acum timişoreanca a revenit la sentimente mai bune şi l-a iertat.


Căsnicia lui Brigitte Sfăt ci Ilie Năstase a fost supusă la teste grele în ultimele luni. Suspectă de cancer, bruneta a fost la un pas să pună punct mariajului şi a anunţat acest lucru public, după ce tenismenul a fost surpins cu o altă femeie. La scurt timp după escapada lui Năstase, soţia lui a mai trecut printr-un şoc. S-a operat pentru înlăturarea celor două tumori de la plămâni, iar alături de ea au fost doar o bună pritenă şi fiica ei. În tot acest timp, Ilie Năstase se afla la Bucureşti la lansarea unui proiect al lui Ion Ţiriac. La revenirea în ţară, bruneta a preferat să stea departe de Capitală şi s-a refugiat la Timişoara. Nu ştim exact ce a făcut Ilie Năstase ca să o împace şi ce cadouri a fpst dispus să-i facă soţiei, însă ea s-a întors la Bucureşti şi i-a făcut o vizită soţului la serviciu.

brigitte.jpg

brigitte sfat ilie nastase senat
Brigitte Sfăt şi-a făcut un permis special pentru a intra în parlament
foto: arhiva personală

Brigitte a publicat pe reţeaua de socializare o imagine în care le arată pritenilor că şi-a făcut un permis de intrare în Senat pentru a merge la biroul Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, unde Ilie Năstase lucrează la proiecte legislative.   

ilie_nastase.jpg

ilie nastase senat cabinet comisie
Ilie Năstase a fost vizitat de soţie la Senat
foto: arhiva personală
Loading...