Zvonurile conform cărora Cristi Borcea (46 de ani) vrea să divorţeze cât mai repede de Alina Vidican (32 de ani) sunt tot mai evidente. Dacă Alina a plecat în urmă cu câteva zile în America, împreună cu cei doi copii ai cuplului, acum Cristi ar urma să vândă o proprietate pe care o deţine la Timişoara, oraşul natal al actualei lui soţii. Banii obţinuţi vor merge direct la Alina Vidican, care îşi va creşte micuţii departe de România.


Divorţul dintre Alina Vidican şi Cristi Borcea se apropie cu paşi repezi. Conform site-ului renaşterea.ro, Hotelul Boavista din Timişoara, proprietatea fostului şef dinamovist Cristi Borcea, ar urma să fie vândut. Firma de avocatură care s-ar ocupa de divorţul soţilor Borcea ar fi cea căreia i-a fost încredinţată şi vânzarea hotelului de lângă Complexul Studenţesc din Timişoara, oraşul natal al Alinei Vidican.

Astfel, o parte din suma obţinută în urma vânzării proprietăţi (aproximativ 4 milioane de euro, n.r.) ar urma să ajungă în conturile Alinei. Conform aceleiași surse citate mai sus, în urma divorţului, în proprietatea Alinei Borcea ar urma să rămână două imobile: casa din Pipera şi apartamentul din Miami, unde blondina se află acum și unde ar urma să locuiască alături de cei copiii, George Alexandru şi Gloria Elena, pe care îi are cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, principala vinovată

[[{"fid":"783347","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"valentina pelinel copil cristi borcea","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Valentina Pelinel va avea un băiețel","field_subtitle[und][0][value]":"foto: arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"title":"Valentina Pelinel va avea un băiețel","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

 

Întreg scandalul a pornit de la începutul anului, când Valentina Pelinel (35 de ani) a anunţat că este gravidă. Deşi vedeta nu a mărturisit cine e tatăl viitorului ei bebeluş, toate indiciile duc către Cristi Borcea, soţul Alinei Vidican, care va deveni tătic pentru a şaptea oară.

 
 
Loading...