Dragoș Dolănescu și fiica lui sunt în lacrimi. Tatăl primei soții a omului politic din Costa Rica s-a stins din viață, iar nepoata lui Ion Dolănescu nu-și revine din supărare.

Dragoș Dolănescu este în aceste momente alături de fiica sa cea mare, care plânge moartea bunicului din partea mamei. „Dragul meu bunic, nu mă aşteptăm să te pierd atât de repede, dar ştiu că timpurile sunt perfecte şi că viaţă îşi îndeplineşte ciclul sau etern. Să nu mergi lent în noaptea întunecată, ci cu curaj şi fără teamă. Timpul trece inexorabil“, a scris Maria de jesus (17 ani) pe contul său personal de Facebook.

”Bunicul fetei mele s-a stins din viață acum trei săptămâni”, a confirmat și Dragoș Dolănescu pentru Click! Este vorba despre tatăl primei soții a lui Dragoș.

Fiul lui Ion Dolănescu are la activ trei căsnicii. Cu prima soție a avut-o pe Maria de Jesus, în vârstă de 17 ani, iar cu cea de-a doua soție l-a avut pe Ion (12 ani). În prezent, Dragoș este căsătorit cu Melissa, cu care are un băiețel pe nume Darius (6 ani).

loading...
Loading...