Bianca Sârbu, una dintre concurentele de la "Te cunosc de undeva" și actriță la Teatrul Constantin Tănase, a avut parte de câteva experiențe dramatice în viață. Are doi copii și 39 de ani, dar a trecut prin multe. Soțul a murit în brațele sale, pentru ca mai apoi să aibă parte de o altă experiență dură: a fost diagnosticată cu cancer de piele și a suferit două operații la nivelul feței.


Despre dramele sale, Bianca are puterea de a vorbi cu zâmbetul pe buze. Invitată la "Agenția Vip", de la Antena Stars, artista s-a destăinuit: “Soțul meu mi-era și iubit, prieten, tată, coleg, mi-a făcut și doi copii minunați. Ne completam. Îmi și zicea: «Ești nebună, mamă, te iubesc, cred că altul nu o să te mai suporte». Și cam așa a fost. A avut dreptate. Din păcate, soarta a fost crudă, atât pentru el, că era foarte tânăr, cât și pentru noi, cei care am rămas în urma lui. Nu avea probleme de sănătate, dar era un tip coleric. Avea în jur de 52 de ani când a început să nu se mai simtă foarte bine, avea probleme, afaceri, stres. Eram a șasea lui soție și glumeam mereu că o să fiu ultima. Nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt și dacă aș ști care e destinul meu, aș face la fel, dar poate aș fi mai grijulie și l-aș împinge să se caute mai mult (la medic n.r.). Într-o zi am fost la o cântare și a spus că nu se simte bine și a căzut pur și simplu. A fost ruptură de aortă, nu a mai avut nicio șansă. Nici dacă era pe masa de operație. El era om de afaceri, dar și-ar fi dorit să fie artist”.

bianca_sarbu.jpg

bianca sarbu sot
Bianca și soțul ei
Foto: captură Antena Stars

 

Bianca a dovedit că este o femeie puternică și a reușit să treacă peste toate, de dragul celor doi copii ai săi, un băiat și o fată. Marian Sârbu, soțul concurentei de la show-ul Antenei 1, făcea parte din trupa Exclussiv, alături de ea. Aveau numeroase evenimente împreună și erau colegi și la Teatrul Consrtantin Tănase. Bărbatul a murit acum patru ani din cauza unui infarct.

 
 
Loading...