Îl ştiţi din videoclipul lui Smiley, “Acasă”, însă şi de la “Românii au talent”, de la PRO Tv. Este cunoscut în lumea magicienilor ca Antonio Satiru, cel mai înalt magician din România. Însă puţini sunt cei care ştiu povestea de viaţa a acestuia.


Pe Antonio Satiru toată lumea îl ştie din videoclipul “Acasă” semnat de Smiley, dar şi din numeroase emisiuni de televiziune. Se poate spune că e cel mai înalt magician de la noi, dar şi din lume pentru că are 2 metri şi 20 centimetri.

L-am întâlnit pe Antonio miercuri seara la Gala umanitară “Sunete, Oameni, Speranţă”, organizată de Roma Hartner în București. Am vrut să-i aflăm povestea şi cum a început să practice magia. “Am 23 de ani, 2,20 metri înălțime şi port numărul 50 la picior. Îmi cumpăr încălțări de unde pot, nu fac mofturi. De exemplu, în urmă cu o lună am fost într-o excursie în Spania şi am ochit acolo câteva încălţări care mi-au plăcut, aşa că am cumpărat 5 perechi. Am luat tot ce am găsit. M-am apucat să fac magie în urmă cu 9 ani, şi prima oară am făcut asta în special ca să cuceresc fetele. Nu mă aşteptam să ajung niciodată să mă întreţin din chestia asta, să fac bani din magie”, ne-a povestit magicianul.

antonio satiru
Antonio Satiru și reporterul Click!

 

În timp ce vorbeam cu Antonio ne-a atras atenţia o cicatrice din zona gâtului, care cobora în jos spre piept. L-am întrebat ce s-a întâmplat. “Din cauză că am crescut foarte repede, adică pe la 12 ani am început să cresc câte un centimetru pe lună, organismul meu nu a ţinut pasul cu schimbările prin care treceam. Câteva artere de la inimă erau prea extinse. Am plecat în Spania pentru operație, pentru că în România nu se făceau astfel de intervenții la momentul respectiv. Poate că era prea complexă sau nu aveau aparatura necesară. Am reuşit să găsesc în Spania un doctor care putea să se implice şi care dispunea de tot ce avea nevoie. M-a operat, mi-a adăugat bucăţi artificiale, așa că acum sunt un fel de Robocap. Operaţia de inimă s-a întâmplat la 17 ani. Am câteva tije de titanium prin coaste, iar când merg cu avionul am nişte acte sa dovedească asta în cazul în care bipăie aparatele. CA să nu creadă vameșii că am droguri înăuntru”, ne-a  mai povestit Antonio.     

loading...
Loading...