Despărţirea de Lucia Lazăr scoate la iveală o dramă pe care puţini o ştiau despre Gheorghe Turda. Aflat în atenţia presei, artistul încearcă să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.


Acum însă după terminarea relaţiei cu mama Alinei Puşcaş ies la iveală lucruri dramatice din trecutul artistului. Gheorghe Turda a fost căsătorit timp de 37 de ani cu o balerină, dar femeia a murit în 2008, cântăreţul de muzică populară fiind extrem de afectat.

"În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă. În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, mărturisea Gheorghe Turda în revista "Taifasuri".

Cum s-a despărţit Lucia Lazăr de Gheorghe Turda

Artistul a rămas acum din nou singur după ce Lucia Lazăr, fosta logodnică a interpretului de muzică populară Gheorghe Turda, a anunțat separarea de artist pe internet. Mama vedetei tv Alina Puşcaş a dat vestea pe Facebook. ”Vine o vreme când trebuie să pui punct și să o iei de la capăt... Nu poți ști sigur ce va fi mâine, dar cu siguranță, mai bine decât azi. Există momente când dai mult și primești foarte puțin, când întinzi mâna să nu lași omul să moară, nu doar că nu-ți mulțumește, dar îți mai dă și peste mână... sau ca să continui proverbul, nu te lasă să traiești. În seara asta țineam să mă confesez dumnevoastră, prietenii mei virtuali, pentru că știu că-mi sunteți alături necondiționat. Simt o eliberare din ceva... care mă sufoca, ceva în care mă simțeam prinsă ca într-o capcană, ceva din care nu prea puteam ieși, ba de milă (uneori un defect, mila) ba, ce o să zică lumea? etc. Dar, vine un moment, o clipă, în care se umple paharul, adică picătură aceea... și spuistop! îți iei viața înapoi, și te bucuri din nou de lucruri mărunte, de culoarea unei flori, de zâmbetul unui copilaș sau jocul unui animăluț... bucurii mărunte care ți-au fost furate....De azi înainte vă am pe dumneavoastră, familia în care m-am născut și pe Dumnezeu, care mă va ajuta, pentru ca îl iubesc. Mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului mi-ați fost prieteni adevărați, sinceri, iubitori si sper ca și de acum înainte să fiți la fel. De azi sunt un om liber, uitasem ce înseamnă acest cuvânt...

Sigur, unii dintre dumneavoastră mi-ati scris pe privat, anumite lucruri, pe care, poate din drag pentru omul de lângă mine, poate din naivitate, am refuzat să le cred, care în timp s-au dovedit a fi reale, mă iertați că nu v-am crezut...”, a scris pe Facebok, Lucia Lazăr.

 
 
Loading...