Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut în special pentru interpretarea personajului „Gogoașă” din serialul autohton de comedie „Trăsniții”, a făcut dezvăluiri neștiute și nebănuite, legate de starea lui de sănătate. Se pare că cesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, în urma unui accident vascular cerebral suferit în copilărie. Constantin Zamfirescu a vorbit despre modul în care acest incident neplăcut și-a pus amprenta negativă asupra copilăriei sale, dar și a vieții de adult pe care o trăiește în prezent.


Îndrăgitul „Costel Gogoașă” din producția TV „Trăsniții”, difuzată de Prima TV, a mărturisit după mulți ani faptul că a existat un eveniment pe care l-a trăit în copilărie și care a avut un puternic impact asupra întregii lui vieți. Actorul Constantin Zamfirescu, în vârstă de 50 de ani, împliniți luna aceasta, a dezvăluit problema de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu mulți ani și din cauza căreia în prezent se confruntă cu probleme de coordonare a propriului corp.

Se pare că acesta a suferit un accident vascular cerebral în copilărie și nu și-a mai putut reveni niciodată complet în urma incidentului, actorul folosindu-și de atunci numai jumătate din capacitatea creierului său, conform revistei Unica. „M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a susținut Constantin Zamfirescu în cadrul unei emisiuni tv.

trasnitii.jpg

Constantin Zamfirescu este cunoscut pentru rolul lui „Gogoașă” din serialul „Trăsniții”
Foto Facebook

De parcă aceste probleme cu care actorul se confruntă încă din copilărie nu erau suficiente, se pare că acesta nu a avut noroc nici pe linia succesorilor. Din păcate, primul lui copil, o fetiță, murit la doar câteva săptămâni de la naștere. „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos». S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii.. Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, a declarat actorul, în urmă cu ceva timp.

gogoasa_copii.jpg

„Gogoașă” alături de cei doi copii, David și Sara
Foto Facebook

În ciuda acestui incident, Constantin Zamfirescu și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, cea mică născându-se, însă, cu o malformație. „David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor şi a ganglionilor limfatici din obrazul drept şi din buza superioară dreaptă. Acestă malformaţie se dezvoltă de regulă la gât, se umflă ca o guşă, sau la limbă, şi atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate să respire, să mănânce. Al fetiţei mele e în obraz şi, cu cât creşte în dimensiuni, se mai estompează din malformaţie. E o problemă de estetică, nu de suferinţă fizică”, a mai adăugat Constantin Zamfirescu.

 
 
Loading...