Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Click! vă spune totul despre concurenta de 69 de ani, care, ieri, s-a prezentat în faţa producătorilor emisiunii, cu o valiză plină de haine.


La sediul PRO TV a fost ieri mare forfotă, căci producătorii emisiunii ”Ferma vedetelor” i-au convocat pe concurenţi la o şedinţă-fulger. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi i-au surprins, în jurul orelor 13.00, pe cinci dintre concurenţii marca VIP, în timp ce intrau în clădire.  Şi-au adus la control bagajul cu care vor pleca la drum, în Cipru, pentru cele cinci săptămâni de filmări.

Vedetele, 10, în total, au voie să-şi ia  doar câteva lucruşoare, printre care două perechi de chiloţi, două bluze, două perechi de pantaloni, dar şi cizme din cauciuc şi medicamente, dacă suferă de vreo afecţiune cronică. Nu de alta, dar nu se duc la chef, ci la muncă, fiind plătiţi, pentru fiecare săptămână de concurs, cu câte 1.500 €.

S-a prezentat la apel şi Saveta Bogdan, care s-a ţinut  numai de glume. Numai că nu mulţi ştiu că solista cu voce de privighetoare are o poveste de viaţă care ar putea deveni lesne scenariu de film. A trecut prin două căsnicii, dar nici una n-a fost cu noroc.

La numai 16 ani, Saveta a fugit de acasă, pentru a locui cu iubirea vieţii ei. Dar, după nuntă,  bărbatul a devenit extrem de gelos: ”Nu îi convenea că plec la spectacole  şi, după ce se îmbăta, mă bătea măr. Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit de acasă şi am divorţat”, a spus ea. Dar, ca un făcut, solista nu şi-a găsit fericirea nici alături de cel de-al doilea soţ: “Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în creierul mic. Am fost la spital, mi s-au pus două copci. M-am speriat tare rău. În plus, fiica mea a descoperit că este afemeiat. I-a găsit, din întâmplare, o listă lungă cu amantele. A avut 83! Am stat în acest mariaj cam 30 de ani, după care am divorţat”, ne-a mai povestit femeia, înainte de a fi cooptată la ”Ferma vedetelor”.  În urmă cu 11 ani, s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr decât ea, un israelian, care o răsfăţa ca pe o prinţesă.

Cătălina, fiica Savetei Bogdan, locuieşte în Chicago, unde s-a şi căsătorit. Solista s-a năs­cut  pe 16 ianuarie 1946, la Sângeorz-Băi, în judeţul Bistriţa Năsăud. A lansat 12 CD-uri, piesele ei de succes fiind ”Sunt fată de Sângeorz-Băi” sau ”Nu ştiu, bade, ce-i cu mine”. A susţinut concerte pe tot globul şi ştie să cânte în 12 limbi.

12-13-vedete-10-saveta-bogdan-poza-mare-.jpg

Solista are o adevărată colecţie de costume populare

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: