Bătrâneţea şi singurătatea îi fac viaţa amară lui Ion Manole, tatăl regretatei soliste Mădălina Manole. Singura alinare a bărbatului, rămas fără fiică în 2010 şi fără soţie în 2017, este fiul lui, Marian, dar şi pozele cu nepotul Petru Junior, de dorul căruia se usucă pe picioare.


Tătăl regretatei cântărețe Mădălina Manole are sufletul sfâșiat de durere după ce a a fost nevoit să-şi îngroape două fiinţe dragi. Pe fiică a pierdut-o pe 14 iulie 2010, când solista a decis să-şi ia viaţa în ziua în care a împlinit 43 de ani, iar pe soţia Eugenia, pe 4 martie 2017, femeia fiind răpusă de cancer pulmonar. De Ion Manole are însă grijă fiul Marian, fratele Mădălinei Manole. “Tata supraviețuiește după atâta durere. Are un sac de boli, dar este bine. La cimitir mergem în fiecare weekend, pentru că așa se simte el mai bine”, a declarat, pentru Click!, Marian Manole.

frate_madalina_manole.jpg

frate madalina manole
Fratele Mădălinei Manole
Foto: arhivă Click!

Totodată, acesta ne-a mai mărturisit că, în ciuda faptului că timpul a trecut, în sufletul său tot mai există un război legat de Petru Mircea, bărbatul cu care regretata lui soră a fost măritată. “Îmi vin în minte acum frumoasele versuri ale unei superbe melodii românești <Să nu uităm niciodată să iubim trandafirii>. Mă gândesc la fostul meu cumnat, care este trandafirul negru”, ne-a spus, cu subînţeles Marian Manole.

Mădălina s-a sinucis de ziua ei

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Vestea a îngrozit pe toată lumea, mai ales când s-a aflat că îndrăgita cântăreaţă a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa. Mădălina a lăsat în urmă un băieţel, Petru junior, care acum are 8 ani şi este crescut de tatăl lui.

Loading...