La două săptămâni de la nuntă, Andreea Berecleanu şi naşa Ileana Badiu au intrat la "duel". Cele două vedete se "luptă" pentru a strânge voturi pentru a fi desemnate câştigătoare la gala unei celebre reviste de beauty. Prezentatoarea tv a anunţat pe contul ei de socializare că atât finii, cât şi naşii au fost nominalizaţi la mai multe categorii ale galei care urmează să se desfăşoare săptămâna viitoare.


Andreea Berecleanu a atras toate privirile la nuntă, la braţul naşului Cătălin Badiu, vărul vedetei. Nici naşa nu a dus lipsă de admiratori. Ileana Badiu a îmbrăcat o rochie lungă de culoare verde pe care a accesorizat-o cu o blană de vulpe bordo şi l-a condus mândră pe Constantin Stan la Biserica Kretzulescu, locul unde rudele şi prietenii le-au fost alături mirilor în urmă cu două săptămâni. A urmat o distracţie pe cinste, la care invitaţii au încins ringul de dans şi au fost aşteptaţi cu mese îmbelşugate. Despre nunta vedetei încă se mai vorbeşte, mai ales că naşa şi mireasa au intrat la concurenţă serioasă.

andreea berecleanu gala
Andreea Berecleanu a fost nominalizată la gala unei reviste de beauty
foto: arhiva personală
   

"Situaţie amuzantă la Gala Unica ce va avea loc pe 23 noiembrie! Naşii şi finii sunt nominalizaţi la mai multe categorii. Ileana Badiu-fashion icon, eu-beauty icon şi coperta cu mine şi Constantin-cea mai populară copertă. Mă întreb de ce lipseşte naşul, Cătălin Badiu?

ileana badiu gala nunta bercelanu
Ileana Badiu concurează şi ea la o categorie şi aşteaptă voturi
foto: arhiva personală

Din punctul meu de vedere, el poate fi nominalizat la toate categoriile, dar stă mai mult în sala de operaţie! De fapt, cred că acolo este câştigător!", a scris prezentatoarea tv pe pagina ei de Facebook.

Naşul vedetei este şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar.  

loading...
Loading...