Bianca Drăguşanu, Jojo, Graţiela Duban, Irina Fodor şi Loulou, logodnica ”Justiţiarului” Luis Lazarus, au adunat mii de aprecieri, din partea fanilor, pe conturile sociale, unde şi-au postat poze în costume de baie. Ele sunt păzite cu străşnicie, la plajă, de partenerii lor de viaţă, alături de care petrec momente romantice, la malul mării.


Bianca Drăguşanu are un trup de invidiat la 38 de ani, însă doar ea ştie câte sacrificii face de dragul unui look de invidiat. Ea şi-a afişat, deunăzi, trupul de sirenă, la Mamaia, unde s-a aflat alături de fostul ei soţ, Alex Bodi (38 de ani), ei bifând, cu acest prilej,  şi o nouă şi dulce împăcare. Cei doi s-au aflat în nenumărate rânduri în pragul divorţului, însă în luna martie au decis să pună punct poveştii lor de dragoste cu năbădăi.

Ea recunoştea, recent, într-un interviu pentru Click!, faptul că mai au multe probleme de rezolvat: “Suntem în relaţii bune. El susţine că mă iubeşte, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu şi să ne dea înţelepciune să iasă bine de data asta, nu ştiu ce să zic, dacă s-a tot întors. Multe voci spun că s-a întors că mă iubeşte şi nu poate sta fără mine, el mi-a zis că mă iubeşte şi nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut nişte gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se şi bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice! Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: «E vagabond, dar n-ai ce-i face/, Tot acasă se întoarce» Eu aş vrea să dea dovadă de maturitate şi să înveţe din greşelile pe care le-a făcut! Sper să ne rezolvăm problemele şi să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt”. Alex şi-a afişat, cu acest prilej, întreaga colecţie de tatuaje de pe trupul musculos.

47.jpg

Andrei Duban şi senzuala lui soţie, Graţiela

Iată însă că şi celebrul cuplu de actori Jojo (39 de ani) -Paul Ipate (35 de ani) ne zâmbeşte de pe nisipul fierbinte, numai că ei au ales Grecia, ca destinaţie de odihnă: ”Bună dimineaţa, din insula florilor, insula albastrului infinit şi a tuturor comorilor naturii! Ne-am închiriat o maşină şi ne pregătim să explorăm insula. Skiathos are peste 60 de plaje şi o să descoperim zilele acestea câteva dintre ele. Ce îmi place foarte mult aici pe insulă este faptul că distanţele sunt scurte. Te deplasezi imediat dintr-o parte în alta fără să simţi că pierzi timp pe drum”, a menţionat Jojo, pe Internet. 

46.jpg

Răzvan Fodor, alături de soţie: ”Poză de milionar arogant, cu credit ipotecar pe 20 de ani”

Şi simpaticii soţi Răzvan Fodor (45 de ani) şi Irina Fodor  (30 de ani) au decis ca anul acesta să se bronzeze în Grecia, la Skópelos. Solistul, care a câştigat, la ”Asia Express” marele  trofeu, alături de Chef Sorin Bontea, plus premiul de 30.000 de euro, a postat pe conturile sociale o fotografie în care soţia şi-a expus superbele picioare. Mesajul din dreptul imaginii este plin de haz: ” Poză de milionar arogant, cu credit ipotecar pe 20 de ani”. 

45.jpg

Jojo şi Paul Ipate, momente de respiro, în Grecia

Dar, lista cu cei care ne-au trimis vederi de la mare continuă. Soţii Graţiela Duban (33 de ani) şi Andrei Duban (48 de ani) au dat şi ei o fugă la Mamaia, weekendul trecut, pentru un scurt concediu romantic. Cei doi actori fac echipă bună şi acasă, dar şi pe scenă, şi pe micul ecran, descurcându-se onorabil la ”Ferma Vedetelor” (PRO TV). Apoi, ea a luptat eroic, la concursul ”Survivor”, de la Kanal D. 

44.jpg

”Justiţiarul” Luis Lazarus şi Loulou au serbat 10 ani de iubire

De departe, cea mai senzuală parteneră de viaţă are ”Justiţiarul” Luis Lazarus (53 de ani), care e tare mândru de logodnica lui cu bust voluptuos, nimeni alta decât solista  Andreea Maria Lazăr (31 de ani) sau Loulou, pe numele ei de scenă. Ei şi-au serbat povestea de dragoste la Mangalia: “Sunt 10 ani de relaţie, cei mai frumoşi din viaţa mea, datorită ţie om frumos, dar şi datorită mie pentru că am avut curajul de a încălca regulile, de a lupta împotriva tuturor pentru noi, pentru iubire, pentru împlinire şi dragoste adevărată. Te iubesc atât de mult! Am fost răsfăţată de ţine, ai avut grijă de mine şi promit că voi face tot posibilul să ne fie bine în continuare! Să fim fericiţi mereu şi să luptăm în continuare pentru visul nostru, acela de a fi împreună pentru totdeauna! Iubesc şi sunt iubită! Ce-ţi poţi dori mai mult de la viaţă?, a scris Andreea pe Facebook.

 
 
Loading...