Începutul de an a fost marcat de drame în familia Prodan-Reghecampf. Tatăl lui Laurenţiu a murit ieri dimineaţă, iar mama Anamariei se ţine cu dinţii de fiecare secundă a vieţii. Celebra artistă de muzică populară, Ionela Prodan, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, iar de atunci fiica sa a luat la rând clinicile renumite pentru a-şi ajuta mama.


Este mereu cu zâmbetul pe buze şi pozează în femeia fericită, însă nimeni nu ştie ce se ascunde în sufletul ei.

Anamaria Prodan trece prin cele mai grele clipe, iar despre problemele ei ştiu doar câteva persoane apropiate.

Se pregăteşte să-şi îngroape socrul, pe Harry Reghecampf, iar mama ei se luptă cu o boală cumplită. Ieri dimineaţă, tatăl lui Laurenţiu Reghecampf s-a stins din viaţă la vârsta de 70 de ani, după o lungă suferinţă, căci în 2015 a avut un accident cerebral care l-a lăsat paralizat complet.

r22-3-neata-2-2col-ana-maria-si-harry.jpg

Impresara era foarte apropiată de socrul ei

”Te iubesc, tata! Ştiu că ne vei veghea de acolo de sus Forever! Dumnezeu să te odihnească Harry Reghecampf”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan-Reghecampf. Întreaga familie este îndoliată şi se pregăteşte de înmormântarea bărbatului. Printre pregătirile funeraliilor, celebra impresară trebuie să-şi supravegheze mama care este nevoită să facă slalom între casă şi spital.

Încă de anul trecut, solista de muzică populară în vârstă de 70 de ani a devenit suspectă după ce a pierdut foarte mult în greutate.

A slăbit peste 25 de kilograme şi toţi au crezut că schimbarea se datorează unei diete, ba chiar a fost invidiată pentru noua siluetă, însă adevărul era altul!

r32-3-neata-3-2col-ionela-prodan.jpg

Îşi iubeşte mama ca pe ochii din cap şi nu admite că i s-ar putea întâmpla ceva grav

Se pare că artista a ţinut un regim alimentar din cauza bolii de care aflase în urma unor consultaţii amănunţite. De atunci, a fost nevoită să facă tratamente şi a stat mai mult prin spitale, motiv pentru care şi-a rărit apariţiile publice.

Fiica sa, Anamaria Prodan, nu s-a uitat în portofel atunci când a vrut cel mai scump medic sau cel mai bun tratament împotriva bolii cu care fusese diagnosticată, şi anume pancreatită acută, aşa cum se aude printre apropiaţii familiei.

De disperare că o poate pierde, Anamaria a apelat la un spital din Turcia, apoi ar fi dus-o tocmai în Cuba la o clinică renumită în tratamentele cu venin de scorpion, acolo unde s-au tratat Leo Iorga şi Denisa Răducu, alias Denisa ”Manelista”.

r42-3-neata-4-25col.jpg

Ionela Prodan, alături de nepoţii ei, Rebecca şi Laurenţiu jr

Apropiaţii spun că aceasta ar fi cheltuit zeci de mii de euro pe investigaţii medicale. Deşi impresara neagă că celebra ei mamă ar avea probleme atât de grave, iată că imaginile recente cu Ionela Prodan spun altceva despre starea ei de sănătate.

Extrem de palidă, cu părul rar, trasă la faţă şi fără vlagă, Ionela nu mai este artista de odinioară care lăsa publicul mut cu apariţiile sale pline de viaţă!

În momentul de faţă, cântăreaţa se împarte între locuinţa fiicei, unde primeşte toată atenţia din partea ei şi a nepoţilor, şi spitalul Fundeni, acolo unde se află sub tratament citostatic şi este ţinută sub observaţie tot timpul.

Ultima apariţie a cântăreţei a fost de Sfântul Ion, la Kanal D, în emisiunea ”Teo Show”, cu ocazia onomasticii sale. Atunci, Ionela Prodan a fost însoţită de fratele ei, Iulian, iar exprimarea sa era destul de greoaie şi purta perucă.

La 22 ani, Reghecampf și-a îngropat primul copil

Laurenţiu Reghecampf are o poveste de viaţă tulburătoare. 

În urmă cu aproape 20 de ani, mai precis în vara lui 1998, când încă era fotbalist al Stelei, a fost nevoit să trăiască cea mai neagră şi mai dureroasă zi: şi-a condus primul copil pe ultimul drum. 

r52-3-neata-5-2col-reghe-cu-familia.jpg

Sarah, Rebecca şi Laurenţiu jr, comorile familiei

Fetiţa sa, Ana-Lisa, în vârstă de doar un an şi 3 luni, a decedat după ce a fost diagnosticată la naştere cu Tetralogia Fallot, una dintre cele mai cumplite boli cardiace congenitale. La acea vreme, Reghecampf era căsătorit cu prima lui soţie, Mariana. 

Reghe avea atunci doar 22 de ani. S-a chinuit să treacă peste șoc și abia după 3 ani și jumătate, fosta soție a adus pe lume un băiat, pe Luca, care are acum 17 ani și trăieşte în Germania, alături de mama lui. 

Reghecampf mai are un băieţel, Laurenţiu junior (9 ani), cu actuala lui soţie, Anamaria Prodan, iar Anamaria are şi ea două fetiţe dintr-un mariaj anterior: Rebeca, 18 ani, şi Sarah, 16 ani.

 
 
Loading...