Andreea Mantea (33 de ani) pregătește un meniu tradițional, de Crăciun, astfel că vrea ca de pe masa plină de bunătăți să nu lipsească gogonelele și castraveții murați. Prin urmare, înainte de a se apuca de treabă, ea a dat o fugă până la piață pentru a alege cele mai bune legume, dar și pentru a cumpăra câteva borcane mari.


La toată această treabă, care nu e deloc ușoară, căci necesită timp și răbdare, a avut și ajutoare. În bucătăria vedetei a avut loc o adevărată desfășurare de forțe, iar micuțul David și bunicile lui au contribuit, din plin, așezând frumos, în borcane, conopida, gogonelele, castraveții, morcovii tăiați în formă de floricele, varza roșie, boabele de porumb, hreanul, usturoiul, frunzele de țelină și mărarul uscat, peste care au turnat apă fiartă cu sare.

Fanii vedetei nu au întârziat cu aprecierile și cu mesajele de felicitare, Andreea demonstrând că nu se pricepe doar la televiziune, ea fiind prezentatoarea emisiunilor ”Se strigă darul!” și ”Puterea dragostei”, la Kanal D, ci și la bucătărie.

 

 
 
Loading...