Andrei Duban și Diana Dumitrescu ar fi printre primii concurenți eliminați de la „Ferma Vedetelor”, show care va începe în următoarele luni la ProTv. Emisiunea este filmată acum și va fi difuzată ulterior, însă Click! a aflat, deja, primele nume ale celor care au fost eliminați. Mai norocoasă a fost soția lui Andrei Duban, care a depășit, până acum, toate probele.


Echipa de la Pro TV filmează de zor pentru cel de-al treilea sezon al reality show-ului “Ferma Vedetelor”. Printre concurenți s-au numărat cuplul format din Andrei și Grațiela Duban precum și Diana Dumitrescu. Toți au fost testați riguros și au dispărut din peisajul public imediat după sărbătorile de Paște. 

duban1.png

Andrei Duban a ieșit cu băiețelul său la Mall
Foto: Blitz/Click!

Pe actor l-am zărit zilele trecute plimbându-se în București, la o lună de la începerea filmărilor, semn că, pentru el, aventura în „Ferma Vedetelor” s-a terminat. Astfel că, Duban și-a reluat activitatea de la teatru, jucând în piesa „Amor în farmacie” alături de Anca Ţurcaţiu și Dan Tudor. Piesa a fost pusă în scenă până și în Dublin, capitala Irlandei. 

Fosta “Regina”, actriţa Diana Dumitrescu, pare că a fost și ea eliminată. Pe Diana am zărit-o la Constanța, acasă, acolo unde și-a sărbătorit mama. Zilele trecute, ea a plecat într-o vacanță în Turcia, alături de Cătălin Botezatu și Doiniţa Oancea.

 

Monica Bârlădeanu prezintă «Ferma Vedetelor». Ce spune fosta gazdă, Iulia Vântur

monica.jpg

monica barladeanu
Monica Bârlădeanu e noua prezentatoare de la "Ferma Vedetelor"
Foto: Click!

După două sezoane, ea a fost înlocuită cu Monica Bârlădeanu (38 de ani).

“Cu mare părere de rău a trebuit să renunţ, pentru o vreme, la proiectele din România, pentru că cele din India erau deja în derulare. Am lansat 3 piese, urmează să lansez alte 3 videoclipuri cu artişti importanţi din India, ce erau deja programate exact în perioada filmărilor pentru «Fermă». Mi-a fost imposibil să lipsesc pentru 3 luni, deşi am încercat să găsesc o soluţie. Apreciez faptul că PRO TV a înţeles şi mi-a susţinut decizia. Nu mi-a fost uşor, pentru că sunt foarte implicată emoţional în ceea ce am făcut în PRO TV, dar cred că vom mai avea ocazia să lucrăm împreună. Ştiu că am lăsat «Ferma» pe mâini bune şi mă bucur că tot o moldoveancă stă în capul mesei acolo. Monica tot ieşeancă e. Sunt alături de ei cu sufletul”, a declarat Iulia pentru Click!

Iulia Vântur nu a recunoscut niciodată relaţia cu Salman Khan

iulia vantur ferma vedetelor india
Iulia Vântur stă mai mult prin India
FOTO: Arhiva personală

Roxana Ciuhulescu s-a retras de la «Ferma vedetelor»

14-vedete-3-col-ciuhulescu.jpg


Roxana Ciuhulescu n-a vrut să stea departe de fiica sa, Ana Cleopatra, decât pe bani mulţi

Vedeta nu li se va alătura celor 11 vedete, printre care solistul Speak, Aneta Stan, Dj Wanda, Dragoș Moștenescu sau Chef Patrizia Paglieri, și asta pentru că nu ar fi primit onorariul pe care l-a cerut. După cum Click! a dezvăluit, ea ar fi considerat că pentru cele zece săptămâni pe care trebuie să le petreacă în Ardeal, departe de copilul său, suma de 2.000 de euro pe săptămână ar fi una potrivită. Însă nu așa au gândit și mai marii trustului, care au oferit mult mai puțin. Se pare că este una dintre edițiile cu cel mai mic buget și în care s-au făcut economii la sânge. Acesta este și motivul pentru care au ales să filmeze în țară, în Ardeal, iar câteva vedete au acceptat suma de 900 de euro pe săptămână pentru a intra în concurs. 

 

 
 
Loading...