Credeaţi că vedetele lasă 100 de lei la masa de prânz? Nici pomeneală. Majoritatea preferă mâncarea caldă, ieftină, gustoasă, gătită ca la mama acasă, pe care o găsesc la restaurante tip autoservire sau la cantinele din cartierele în care muncesc. Iată-le cum înfulecă în locuri în care şi fanii lor îşi permit să meargă.


N-a avut fiţe nici când era copilă, în trupa Andre, dar nici acum, când e una dintre cele mai solicitate soliste din România, cu un tarif de 3.000 de euro pe concert, dar şi jurat la emisiunea “Ie, Românie!”, de la Antena 1. Deşi şi-ar permite, Andreea Bălan (33 de ani) nu mănâncă la restaurante de fiţe, ci acolo unde e cea mai proaspătă şi bună mâncare: la “împinge tava”.

2-3-neatza-foto-2-2-col-incadrata-cu-autoservire.jpg

Andreea Bălan şi-a potolit foamea la o autoservire din zona Lizeanu, pe care o frecventează în fiecare miercuri

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la un local cu autoservire din zona Lizeanu, unde solista a mâncat pe săturate, restrasă la o masă mai intimă. De altfel, Andreea Bălan părea de-a casei în local, semn că nu se afla acolo pentru prima oară. De la “împinge tava”, artista a plecat spre sala de dans din cartierul Timpuri Noi, fiind însă mai tot drumul cu ochii în telefonul mobil. Click! a aflat că solista frecventează în fiecare miercuri cantina respectivă. „Localul este al asociatului Mădălinei Petre, solista de la RedBlonde, cu care Andreea face canto în fiecare miercuri. Andreea mănâncă acolo înainte sau după repetiţii, pentru că au mâncare foarte bună. Îi plac felurile gătite cu sos, mai ales că acasă ea nu prea stă în faţa aragazului”, ne-a spus o sursă din anturajul solistei.

2-3-neatza-3-col-smiley-bartos-bun.jpg

Smiley şi Pavel Bartoş se omenesc cu mâncare gătită în pauzele de filmări

Tot la autoservire merg şi simpaticii Pavel Bartoş (43 de ani) şi Smiley (34 de ani), atunci când filmează împreună la PRO TV, pentru “Românii au talent” sau “Vocea României”. Şi nu fac asta de ieri, de azi, ci chiar de la începuturile colaborării lor. Smiley le-a arătat şi fanilor de pe Facebook cum arată prânzul lor: cartofi, fripturi şi ciorbiţe. De admirat lipsa fiţelor, ţinând cont că amândoi sunt “regii audienţilor” şi au venituri consistente: Bartoş este actor la Teatrul Odeon, maestru de ceremonii şi prezentator la două show-uri de succes, iar Smiley prezentator la “Românii au talent”, jurat la “Vocea României” şi solist de succes cu tarif de 12.000 de euro pe show.

2-3-neatza-3-col-dan-bittman-1.jpg

Dan Bittman a luat mâncare de la autoservire şi la pachet

Despre Dan Bittman (55 de ani), ce să mai spunem! Liderul de la Holograf, trupă care nu-ţi cântă fără 10.000 de euro pe masă, a fost surprins în anii trecuţi la raionul cu mâncare gătită, dintr-un supermarket. A scanat fasolea bătută, sărmăluţele şi pilaful sârbesc, apoi a rugat vânzătoarea să-i împacheteze pentru acasă. Probabil solistul a vrut să o scutească pe iubita lui, textiera Liliana Ştefan, să mai petreacă timp în faţa aragazului.

2-3-neatza-3-col-strunila.jpg

Octavian Strunilă înfulecă aripioare la un local de pe Calea Moşilor

Actorul Octavian Strunilă (36 de ani) a fost şi el surprins devorând aripioare de pui în Zona Moşilor, iar Manuela Fedorca (42 de ani) a mâncat la un “self service” (autoservire) din zona Pipera. Solista şi-a păstrat totuşi ochelarii de soare, probabil pentru a nu fi recunoscută. 

2-3-neatza-2-col-manuela-fedorca-2.jpg

Manuela Fedorca a fost surprinsă la o cantină din Pipera
Loading...