După o luptă muzicală acerbă între concurenții de la X Factor, cei mai buni cântăreți au ieșit învingători. Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan sunt finaliștii ”X Factor” 2018.


Concurenții de la X Factor 2018 au avut emoții foarte mari și au fost nevoiți să ofere publicului cele mai bune reprezentații live care i-au trimis în finală pe unii dintre ei. Cei opt concurenți și-au pus la bătaie toate atuurile, știind că jumătate dintre aceștia vor pleca acasă până la finalul ediției.

Cei patru finaliști de la X Factor 2018

Ioana Bulgaru a făcut senzație nu doar cu apariția sa delicioasă, ci și cu o piesă aleasă chiar de ea, în timp ce Finalistul Publicului, Cristian Sanda, a lăsat pentru prima dată să se vadă cu adevărat fiecare emoție pe care o trăiește cu intensitate, în ciuda încrederii pe care o afișează în mod normal.

ioana_bulgaru.jpg

Ioana Bulgaru

Alex Stremițeanu, care în prima gală live a fost sufocat de emoție, a fost protagonistul unui moment plin de empatie. În timp ce se pregătea să înceapă să cânte, toți colegii săi au intrat pe scenă și l-au îmbrățișat.

bella_santiago_1.jpg

Cristian Moldovan

”Asta înseamnă colegialitate”, a spus emoționată Delia de momentul în care toți concurenții au lăsat rivalitatea de-o parte. La fel de emoționat a fost și colegul său de echipa Carla’s Dreams, Cristian Moldovan, despre care juratul consideră că este omul care a crescut cel mai mult din audiții și până acum.

”Momentul de aur al serii”, după spusele Deliei, a fost cel al Bellei Santiago, în timp ce despre cealaltă ”elevă” a sa, Cristina Vasopol, artista a mărturisit: ”A fost senzațional! Te-aș asculta toată ziua și nu m-aș sătura de vocea ta!”.

doinita_ionita_2.jpg

Doinița Ionița

Iar dacă Doinița Ioniță, feblețea lui Vlad Drăgulin, le-a tăiat respirația celor prezenți, trupa Vox a intrat pe scenă cu emoții uriașe din cauza unei răgușeli care nu îi dădea pace Iulianei, solista grupului. Votul telespectatorilor a fost însă cel care a stabilit primii doi concurenți eliminați ai serii: Alex Stremițeanu și trupa Vox. Ceilalți șase concurenți au fost nevoiți să își abandoneze emoțiile și să reia lupta către marea finală ”X Factor”! Fiecare dintre ei a interpretat din nou o melodie și tot publicul a fost cel care a făcut departajarea. De această dată, Cristina Vasopol și Cristian Sanda, ambii din echipa Deliei, au fost ultimii doi concurenți care au părăsit competiția. Marea surpriză a fost chiar Cristian Moldovan, care a reușit să aibă cel mai bun moment al său de până acum, cu celebra piesă a trupei Cargo, ”Ploaia”.

cristian_moldovan.jpg

Cristian Moldovan

Astfel, Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan sunt cei patru finaliști care se vor lupta duminica viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, în marea finală ”X Factor” pentru trofeu, dar și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

 
 
Loading...