Solistul secret de la Carla’s Dreams a făcut furori în România în 2015 cu o colaborare incendiară cu Delia. În timp ce la noi toată lumea se întreabă cine se ascunde în spatele măștii întunecate, presa de peste Prut a dezvăluit identitatea solistului trupei din Republica Moldova. Andrei Țăruș are însă în spate, asemenea oricărui bărbat puternic, o femeie specială, soția sa.


Presa din Republica Moldova l-a deconspirat pe solistul Carla’s Dreams, Andrei Ţăruş, fost membru al trupei “In Quadro”, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova. Cel care a scos hit-uri pe bandă rulantă cu Inna, Loredana Groza şi Delia a absolvit Facultatea de Drept Public din Chişinău şi este căsătorit cu Nalea Monica, o prosperă femeie de afaceri.

nalea monica
Monica Nalea este soția solistului secret de la Carla's Dreams
foto: arhiva personală

 

Potrivit unor surse cei doi s-ar fi căsătorit în 2010. Monica are studii economice şi a absolvit Universitatea in Olanda. Aceasta ar conduce o companie de turism pe care a fondat-o. Tânăra ar fi cea care îşi sprijină soţul din toate punctele de vedere şi ar fi prima care ascultă şi piesele trupei.

nalea monica
Monica Nalea este soția solistului secret de la Carla's Dreams
foto: arhiva personală

 

Carla’s Dreams s-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa „P.O.H.U.I.“, ca mai apoi să cânte cu Loredana „Lumea mea“, iar anul acesta cu Delia, lansând piesele, „Cum ne noi“ şi „Da, mamă“. Proiectul muzical a luat naştere în 2012, la Chişinău.

Trupa este un grup anonim de vocalişti şi compozitori care interpreteaza melodii în limbile română, rusă şi engleză. În cadrul concertelor, vocalistul formaţiei, pentru a-şi ascunde identitatea, poartă glugă cu ochelari, iar faţa îi este mascată.

 

loading...
Loading...