S-a umplut showbiz-ul de graviduţe sexy, unele dintre ele fiind la cea de-a doua sarcină.


Andreea Mantea, Andra, Giulia Huidu, Bianca Lăpuşte, Kristina Cepraga, Ellie White, Dana Nălbaru, Alina Puşcaş şi Adina Alberts sunt mai preocupate acum de burtica lor decât de tradiţionalele pregătiri pentru Paşte, pe care le-au lăsat în grija familiilor.

De exemplu, Andreea Mantea (28 de ani) a vizitat în weekend un târg cu produse pentru copii, organizat la Romexpo, şi a ochit un cărucior de vreo 5.000 de lei pentru băieţelul ei, care se va naşte în luna iunie.

Însărcinată în luna a şaptea, bruneta a luat până acum în greutate 12 kg. “Am înţeles că în ultimele două luni de sarcină iei cele mai multe kg. Nu mai contează! Sănătos să fie, că apoi văd eu cum slăbesc”, a declarat Andreea, care a rămas însărcinată cu luptătorul Cristian Mitrea.

Kristina Cepraga

16-vedete-giuliac.jpg

Giulia Huidu
Giulia Huidu (30 de ani) Solista îşi plimbă burtica la film, alături de familie. Însărcinată în 31 de săptămâni, Giulia va avea un băieţel.

 

16-vedete-ellie-whitec.jpg

Ellie White
Ellie White (31 de ani) Solista va aduce pe lume o fetiţă, peste 2 luni, dar această sarcină, spre deosebire de prima, a fost de coşmar.

16-vedete-dana-nalbaruc.jpg

dana-nalbaru
Dana Nălbaru (38 de ani) Solista e însărcinată în luna a şasea şi îi va face Sofiei un frăţior. Nu a avut o sarcină uşoară şi s-a menajat mult.

Adina Alberts: „Nu mai suport carnea”

Adina Alberts

Adina Alberts (46 de ani) a fost luni (6 aprilie) Iepurașul de Paște pentru 38 de copii aflați într-un centru de plasament din sectorul 1. Gravidă în cinci luni cu fetiţă, medicul estetician ne-a vorbit despre sarcină. „Obosesc, mă mișc greu, poftesc la fructe și la legume, carne mănânc aproape forțat, nu mai simt nevoia”, ne-a spus soţia lui Viorel Cataramă.

adina_alberts_copii_iepuras.jpg

Adina Alberts insarcinata iepuras copii
Adina Alberts a oferit rechizite, încălțăminte, dar și dulciuri unor copii nevoiași. Micuții au strigat-o mami
foto: Sever Gheorghe

Năşica Andra, mesaj de suflet pentru nevasta lui Pepe

Vor urma multe petreceri de botez în familiile Pascu-Măruţă. Asta pentru că Raluca (23 de ani) şi Pepe (35 de ani) au devenit din nou părinţi duminica aceasta, de Florii, când micuţa Rosa Alexandra a venit pe lume la un spital privat din Capitală. La câteva ore de la naştere, mămica a fost vizitată de naşii micuţei, Andra şi Cătălin Măruţă.

Solista, însărcinată şi ea în luna a cincea cu fetiţă, i-a adresat un mesaj de suflet Ralucăi. “Ei sunt finii noştri de cununie, copiii lor sunt o parte din viaţa noastră, fiindu-ne finuţi, la rândul lor. Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru ei şi m-am emoţionat foarte tare când mi-au spus că au ales numele Alexandra pentru că aşa mă cheamă pe mine. Să le dea Dumnezeu norocul pe care-l merită, pe care-l aşteaptă, care să transforme acest pui de om într-o fiinţă sănătoasă şi minunată! Aştept cu mare dragoste primul zâmbet nevinovat şi superb al finuţei mele!”, a mărturisit Andra. Mămica Raluca ar putea fi externată în cursul zilei de mâine.

16-vedete-andra-si-ralucac.jpg

andra si raluca
Andra, însărcinată şi ea în cinci luni, a vizitat-o la spital pe fina Raluca

Loading...