Soare şi sărbătoare! Aşa a fost ieri, în ziua în care Elena Băsescu a decis să o creştineze pe fiica ei, pe care o are din relaţia cu Cătălin Gheorghe, bărbatul cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Bogdan Ionescu. Fotoreporterii Click! au surprins desfăşurarea de forţe de acasă, dar şi de la biserică.


Pe data de 30 noiembrie o boteza pe micuţa Sofia Anais, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou, pe data de 26 aprilie 2015, pe micuţul Traian, la Biserica Sfântul Silvestru, copiii proveniţi din căsnicia cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Iată că ieri, 14 octombrie, Elena Băsescu (38 de ani) şi-a creştinat şi cel de-al treilea copil, este vorba despre Anastasia, fetiţa de 4 luni pe care o are cu afaceristul Cătălin Gheorghe. 

e213-v-foto-1-2-col.jpg

Elena ajunge acasă, îmbrăcată sport şi cu nişte acte în mână

Ziua în care EBa a ales să îşi creştineze copilul, de data aceasta la Biserica Elefterie din Capitală, are o semnificaţie importantă pentru credincioşi, întrucât o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

e313-v-foto-2-2-col.jpg

Traian junior şi Sofia Anais arată ca doi prinţişori

Dar iată cum a fost ziua de ieri pentru mezina fostului preşedinte Traian Băsescu. În jurul orei 15.00 îşi face apariţia la casa din Mihăileanu, acolo unde locuieşte, îmbrăcată lejer, în trening, şi cu nişte acte în mână. 

e413-v-foto-3-2-col.jpg

Bunica Maria Băsescu a plecat cu nepoţii spre biserică

Primii care pleacă spre biserică sunt cei doi copii ai ei, Traian şi Sofia, însoţiţi de bunica Maria Băsescu. În jurul orei 15.45 apare şi tăticul Cătălin, cu costumul elegant pe umeraş.

e513-v-foto-4-2-col.jpg

Cătălin, iubitul Elenei, ajunge şi el acasă, cu costumul

Pregătirile nu au durat mult, aşa că pe la 16.30 cuplul descinde spre biserică, iar imaginile cu cei trei sunt absolute adorabile.

e613-v-foto-5-2-col.jpg

Cuplul pleacă spre biserică împreună cu micuţa Anastasia

Elena arată precum Albă ca Zăpada, căci şi-a lăsat părul negru desprins, a purtat o rochiţă midi, de prinţesă, cu mâneci bufante, iar în picioare a avut sandale fine.

e713-v-foto-6-2-col.jpg

Maria şi Traian Băsescu au avut grijă de nepoţeii cei mari

Fetiţa s-a asortat mai mult cu tăticul, căci a fost îmbrăcată în bleu şi roz, iar părintele ei, în costum gri şi cămaşă roz. 

Evident, cel care a atras toate privirile la biserică a fost şi Traian Băsescu, care s-a declarat un bunic tare mândru.

e813-v-foto-7-2-col.jpg

Biserica Elefterie a fost împodobită cu flori superbe

A avut grijă şi de soţie, dar şi de nepoţii cei mari. După terminarea slujbei, familia şi invitaţii au chefuit la un restaurant din Nordul Capitalei.

Loading...