A făcut furori în tinerețe cu frumusețea ei, dar şi acum, la 69 de ani, şi-a păstrat cochetăria. Elena Merișoreanu a avut un trup tras prin inel și cântărea doar 48 de kilograme. Ajunsă la vârsta de 69 de ani, artista spune că a suferit o schimbare totală după ce s-a operat la glanda tiroidă. S-a îngrășat brusc și nu se simte bine deloc.


Cine iubește muzica populară dintotdeauna, nu de ieri, de azi, știe foarte bine cum erau odinioară interpretele de seamă ale acestui gen muzical. Irina Loghin, Maria Ciobanu, Matilda Pascal Cojocărița sau Elena Merișoreanu au peste 30 de ani de activitate și arătau ca niște zeițe. Erau slabe ca niște manechine, machiate şi coafate impecabil.

Elena Merișoreanu a împlinit săptămâna trecută 69 de ani și este mereu în centrul atenţiei datorită şarmului aparte. Singurul lucru care-i displace este că s-a îngrășat prea mult și prea dintr-o dată. De la 48 de kilograme, Merişor, aşa cum a fost poreclită în show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), a ajuns la 84 și nu o deranjează neapărat aspectul, ci starea de sănătate.

elena_merisoreanu_si_sotul_viorel_croitoru_1.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu, în ziua nunții cu Viorel Croitoru
foto: arhivă personală

 

”Niciodată nu am depășit 50 de kg, chiar dacă am născut doi copii. Aveam grijă, la fiecare apariție a mea, ca totul să fie în regulă, imaginea este și ea un detaliu foarte însemnat în cariera unui artist. Când eram la ansamblul Rapsodia Română ne puneau pe cântar și nu trebuia să depășim un anumit număr de kilograme, directorul ne spuneau că nu trebuie să fim batoze, să se rupă scena cu noi. Atunci munceam foarte mult, făceam turnee, deplasări, munceam și acasă, că nu aveam bone. Să știți că mâncam când apucam și eram foarte slabă”, a declarat, pentru Click!, Elena Merișoreanu.

merisoreanu_in_tinerete.jpg

elena merisoreanu
În tinerețe, Elena Merișoreanu n-a cântărit niciodată mai mult de 50 kg
foto: arhivă personală

 

Cântăreața s-a îngrăşat după ce a suferit o intervenție la glanda tiroidă. ”Totul s-a declanșat din cauza problemelor la glanda tiroidă. După ce m-am operat, în 2012, a început transformarea. Degeaba am ținut diete, nu au dat roade. Și mai știți ceva, e cam greu la vârsta mea să mai slăbești. Am peste 80 de kg, vreo 83-84 și nu e bine deloc. Eu mănânc la fel, vă spun sincer, seara mănânc fructe. E adevărat că mai greșesc când vin pe la 3 noaptea de la concerte. Medicul mă sfătuiește să slăbesc, mai ales că am început să am probleme cu genunchii”, ne-a mai spus Elena Merișoreanu.  

elena_merisoreanu.jpg

elena merisoreanu
Elena Merișoreanu s-a îngrășat brusc, după operația la glanda tiroidă
 
 
Loading...