Pe 5 noiembrie, Elena Merişoreanu va împlini 69 de ani. Artista nu-şi arată vârsta şi, chiar dacă a ieşit la pensie, e la fel de activă precum în tinereţe. Ea recunoaşte că mai toţi banii câştigaţi pe scenă se duc în contul frumuşeilor ei nepoţi, pentru continuarea studiilor.


Sunt weekend-uri în care Elena Merişoreanu are trei concerte şi, însumate pe o lună, ea ajunge să câştige chiar şi 3.000 de euro. Spre exemplu, în perioada următoare celebra interpretă va cânta la Găieşti, Cernica şi la Râşnov şi, chiar dacă are aproape 69 de ani, doamna Mery este într-o formă de invidiat şi nu ar sta o clipă locului. Are o pensie care îi permite să-şi facă toate mofturile, însă preferă să fie pe scenă la cântări pentru că-i face plăcere, dar, totodată, şi pentru a-şi ajuta nepoţii. Din partea fiicei celei mari, Raluca, are doi nepoţi: pe Beatrice care este studentă în ultimul an la Marketing, ASE, şi pe Richard - absolvent al Facultăţii de Drept, pe care i-a ajutat tot timpul.

14-vedete-2sdfg.jpg

Beatrice este studentă la Marketing, iar fratele ei, Richard, a absolvit Facultatea de Drept

”Eu nu aş mai avea nevoie să muncesc. Eu şi soţul meu (n.r- Viorel Croitoru) avem pensii atât de bune încât am putea să stăm numai în vacanţe. Însă trebuie să ne creştem nepoţii. Am nepotul la Drept şi nepoata la Marketing, aşa că avem mare grijă de ei să nu le lipsească nimic. Tinerii trebuie susţinuţi acum cât au nevoie, apoi va veni şi perioada când vom avea nevoie de sprijin. Mai am două nepoţele, Rebecca şi Alessia, pe care le răsfăţăm, însă ele nu sunt la vârsta la care să aibă nevoie de atâtea lucruri precum au verişorii lor”, a declarat pentru Click! Elena Merişoreanu.

Cântăreaţa de muzică populară este una dintre persoanele publice deschise la provocări. După cum se ştie, aceasta a participat la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat la PRO TV, unde a fost nevoită să bea cocktail-uri din sânge şi din maţe, în jungla africană. Şi de acolo s-a întors cu mii de euro în buzunar.

 
 
Loading...