Elena Merișoreanu a fost nevoită să sufere o operație la corzile vocale, în urmă cu ceva vreme, din cauza faptului că rămăsese complet fără voce, cauza principală fiind aerul condiționat. După ce doctorii i-au recomandat o perioadă de repaus, ce presupunea renunțarea la cântat și chiar și vorbit, artista fiind internată în spital, aceasta a susținut că nu prea a ținut cont de sfaturile medicilor și, astfel, problema cu care se confruntă a recidivat.


Elena Merișoreanu a fost internată aproximativ o săptămână în spital, pentru ca doctorii să fie siguri că de data aceasta artista respectă pauza vocală ce i-a fost recomandată. Artista a ajuns din nou în această situație din cauza faptului că nu a ținut cont de sfaturile medicilor și a ținut concerte unde a cântat, cu toate că vocea ei era extrem de sensibilă și se afla într-o perioadă de recuperare, după ce interpreta a fost la un pas să-şi piardă vocea definitiv. Cu toate că a recunoscut că nu prea a respectat indicațiile doctorilor, Elena Merișoreanu susține că acum se simte bine și că speră să treacă cât mai rapid peste această problemă care o impiedică să fie din nou pe scenă, aproape de admiratorii ei.

elena_merisoreanu_1.jpg

Elena Merișoreanu a recunoscut că nu prea respectă programul impus de medici, acesta fiind și motivul pentru care încă are probleme cu vocea
Foto: Captură Antena 1

„Cred că aceşti noduli pe coarda stângă i-am avut de mai mult timp, dar nu ştiam de ei. Am făcut un repaus total de două zile că nu am astâmpăr. Am cântat în mai multe locuri. Mi-a făcut foarte rău. Am fost internată o săptămâmnă, iar medicul nu m-a lăsat decât cu caietul şi cu creionul. Acum mi-a spus că trebuie să facă pauză două săptămâni ca să îmi revin complet. Respect programul de nu se poate. Nu s-a existat să rămânem fără voce, dar trebuie să respect ce spune medicul, eu nu l-am respectat. Cred că într-o lună de zile o să fie bine dacă respect programul”, a susținut Elena Merişoreanu, în cadrul emsiunii „Acces Direct”.

La finalul lunii iulie, Elena Merișoreanu, în vârstă de 69 de ani, a avut probleme cu vocea din cauza aerului condiționat. Doctorii au afătuit-o atunci să ia o pauză de la cântat, o perioadă de timp, însă solista de muzică populară nu a respectat programul impus de medici și a urcat din nou pe scenă, punându-și în pericol vocea și riscând să rămână, astfel, fără ea: „Din păcate nu mă simt bine și am probleme grave la una dintre corzile vocale. Am făcut prostia să vorbesc la telefon întruna și să merg la spectacole, iar acum nu e bine deloc, risc să nu mai pot cânta. Doctorul m-a chemat la spital și a spus să mă interneze o săptămână, ca să respect pauza vocală”, declara Elena Merișoreanu, înainte de internarea în spital. 

 
 
Loading...