Problemele de sănătate s-au agravat pentru Elena Merișoreanu. În vârstă de 71 de ani, îndrăgita interpretă de muzică populară a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri puternice la picior.


Diagnosticată cu artroză, medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din Capitală, au operat-o recent la picior. În prezent, artista se află în continuare în spital, sub tratament. „Am avut dureri mari, efectiv nu am putut să mai calc deloc. Medicii mi-au spus că scap doar cu operația”, a spus Elena Merișoreanu pentru Click!. Anul trecut, cântăreața mergea frecvent la o clinică din Târgoviște, unde făcea injecții pentru a-și trata piciorul.

„Toată viața am cântat pe tocuri. Și e foarte greu. Am un doctor la Târgoviște care îmi face injecții. Este un tratament cu celule stem. Fac 12 injecții la fiecare picior”, ne-a spus marea artistă vara trecută.

În 2015, Elena Merişoreanu a participat la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmat în Africa de Sud. Interpreta de muzică populară a rezistat în junglă doar 13 zile, apoi a revenit acasă, cu 30.000 de euro în buzunar, onorariul ei pentru prezenţa în concurs. Ca orice concurent care a făcut foamea, şi ea a dat iama în frigider imediat după ce a revenit în Bucureşti. Şi pentru că în Africa de Sud a avut un spaţiul limitat de deplasare, și-a reluat plimbările. Piciorul a chinuit-o și în jungla africană, însă ea a vrut să evite operația.

 

 
 
Loading...