Se cunosc de când erau nişte puştoaice timide şi iată că şi acum, după mai bine de două decenii, au rămas prietene la cataramă. Fostele manechine ale Zinei Dumitrescu, celebra creatoare de modă care a încetat din viaţă pe 28 martie 2019, şi-au dat întâlnire la film şi au făcut furori cu siluetele lor trase prin inel. Dana Săvuică, Maria Andrei, Romaniţa Iovan şi Daniela Androne sunt doar câteva din celebra gaşcă.


Sunt împreună şi la bine, şi la greu, de parcă ar fi surori.  Pe vremea când trăia, ”Mama” Zina era des vizitată, la azilul din Ghermăneşti, de fostele ei manechine, care îi organizau petreceri, o aniversau şi o invitau la restaurant.

12_7.jpg

Dana Săvuică o vizita adesea pe Mama Zina, la azilul din Ghermăneşti

În urmă cu aproape o lună, după ce regina modei româneşti a încetat din viaţă, tot ele, fetele cărora le-a iniţiat paşii în modă, au fost împreună şi i-au aprins o lumânare la Casa de Modă Venus. Au plâns, au suferit şi s-au îmbărbătat una pe cealaltă. Iată că au depăşit acel moment dramatic şi şi-au reluat viaţa, iar fotoreporterii Click! le-au surprins pe manechinele din Generaţia de Aur la film.

12_9.jpg

Romaniţa şi Dana Săvuică au rămas bune prietene

Dana Săvuică (49 de ani), Maria Andrei (45 de ani), Romaniţa Iovan (54 de ani), Daniela Androne, Camelia Ilie (44 de ani), Adela Surugiu (David) şi Crinuţa Popescu (46 de ani) au reunit gaşca de fete vesele în mall. Îmbrăcate elegant, aranjate şi cu zâmbetul pe buze, împărţite în două tabere, de blonde şi brunete, ele s-au strâns în braţe, au glumit, apoi au mers spre casa de bilete.

Divele îşi păstrează silueta cu dietă

12_dana_savuiva_2.jpg

Daniela Săvuică a făcut reclamă la ciorapi

După cum se poate vedea, nu s-au schimbat prea mult, deşi sunt trecute de vârsta de 40 de ani. Au aceleaşi trupuri trase prin inel, încearcă să îşi păstreze tinereţea cu ajutorul alimentaţiei sănătoase sau chiar cu intervenţii estetice şi sunt la fel de elegante cu haine şi accesorii de firmă. Spre exemplu, la 54 de ani, Romaniţa Iovan arată trăsnet în costum de baie şi ar putea urca din nou pe podium, aşa cum făcea în anii ’80.

12_romanita-1.jpg

Romaniţa Iovan, fostă Ciolcan, era superbă, la debut

„De când mă ştiu, nu beau alcool, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi. Tinereţea este în suflet, constă în sănătatea spirituală, zâmbete şi bunătate. Nu urăsc pe nimeni chiar dacă unii chiar merită ura mea, iubesc viaţa şi pe cei din jurul meu”, ne-a spus Romaniţa Iovan în urmă cu ceva timp.

12_maria.jpg

Maria Andrei, vedeta cu trăsături aristocrate

Deşi încă are probleme cu piciorul şi nu a putut renunţa la cârje, Maria Andrei a făcut tot posibilul să nu rateze acest moment unic. S-a mobilizat cu greutate, însă, după dispoziţia ei, se poate spune că a meritat înzecit efortul. După ce au socializat şi au depănat amintiri, fetele cochetele s-au „înarmat” cu popcorn şi cola şi au intrat să vadă filmul pentru care şi-au dat întâlnire. Au zăbovit peste o oră acolo, au mai chicotit, iar seara s-a încheiat cu multe îmbrăţişări şi bineînţeles, fixarea următoarei întâlniri la cafea.

 
 
Loading...