Tensiune maximă în echipa Faimoșilor de la "Exatlon"! Pierderea probei care a însemnat automat eliminarea unui membru al grupului a adus neînțelegeri în sânul concurenților.


Faimoșii s-au împărțit în două tabere, fete versus băieți, mai ales că aceștia din urmă le-au propus pe cele trei colege la eliminare. Totul a stat în mâinile celor de acasă, care au votat prin SMS-uri. Vladimir Draghia, „player of the week”, a nominalizat-o pe Larisa. Valentin, care a câștigat jocul de protecție individuală, a nominalizat-o pe Diana Belbiță, care a fost extrem de enervată de acest lucru, iar voturile echipei au mers către Geanina.

Miercuri, 18 aprilie, în arena în care se anunță cine pleacă acasă a fost loc de discuții tensionante. Giani Kiriță și Diana Belbiță, cei care au până acum au avut o relație extrem de strânsă, s-au contrat serios. Nemulțumită că a fost nominalizată, Diana și-a exprimat dezamăgirea, iar fostul fotbalist a acuzat-o de imaturitate și falsitate.

Telespectatorii au ales ca Diana Belbiță să părăsească Exatlon și să se întoarcă în România. Toți jucătorii au fost șocați de plecarea celei poreclită Prințesa, iar coechipierele sale au vărsat lacrimi de tristețe când și-au îmbrățișat prietena.

diana_belbita_la_exatlon_1.jpg

Diana Belbita, Amatto Zaharia, Exatlon, Kanal D, performante, talisman norocos
Diana Belbiţă
foto: Kanal D

 

Loading...