Emoţiile cresc la "Exatlon" pe măsură ce se apropie momentul decisiv. Sâmbătă seară a avut loc o nouă eliminare, de data aceasta în echipa Faimoşilor. Lupta s-a dat între Larisa Vasile şi Vladimir Drăghia, cei doi fiind la mâna voturilor celor de acasă. Atleta a fost cea care va pleca în România.


Au trecut patru luni de când concurenţii au intrat în competiţia "Exatlon", iar sâmbătă un alt concurent a plecat acasă. A fost decizia publicului ca Larisa Vasile să se întoarcă acasă, iar Vladimir Drăghia să continue competiţia.

Finala se apropie cu paşi repezi, iar de la "Faimoşi" cel care şi-a câştigat protecţia a fost Cătălin Cazacu. 

Doar patru concurenți vor rămâne în semifinala "Exatlon", ce va fi difuzată marți seară, iar miercuri, 23 mai, va avea loc marea finală.

În fiecare zi rămasă din competiție va fi eliminat câte un sportiv din echipa care pierde jocul din ziua respectivă. Sâmbătă, Faimoșii și Războinicii s-au duelat, în premieră, pe un traseu nocturn iar victoria le-a revenit celor din urmă, care au dovedit că au fost mai concentrați.

Scorul final a fost 10-4 pentru Războinici, iar ultimul punct a fost adus de Ștefan. El l-a învins pe Cătălin Cazacu. Duelul lor a fost o reeditare a primului meci de la "Exatlon" din luna ianuarie, când 20 de concurenţi coborau din elicoptere și puneau pentru prima dată piciorul în Republica Dominicană.

 
 
Loading...