În urmă cu o lună, pe 17 iunie, producătorii de la PRO TV anunţau că îndrăgita actriţă Elvira Deatcu va fi Delia în sezonul 2 al serialului „Vlad”. Puţini sunt cei care ştiu legăturile Elvirei Deatcu atât cu regizorul serialului, cât şi cu o parte dintre actorii din echipă. Click! îţi spune în continuare care sunt legăturile dintre Elvira Deatcu și echipa serialului „Vlad”.


Când s-a anunţat apariţia actriţei Elvira Deatcu (47 de ani) în sezonul al doilea al serialului „Vlad”, ea a făcut o declaraţie cu dublu sens. „Foarte mulți oameni din echipa mare și minunată a acestui serial îmi sunt aproape de suflet, pentru că îi cunoșteam bine și am mai lucrat împreună. A fost ca o întoarcere acasă. Am fost primită cu brațele deschise, la propriu și la figurat. Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă plăcere și profesionalism. Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre personajele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări”, a declarat Elvira Deatcu.

Elvira Deatcu a mai lucrat cu actorii din serialul «Vlad»

Anul 2005 îi aduce Elvirei Deatcu primul rol în serialele de la postul Acasă, în „Lacrimi de iubire”, in care joaca alături de Constantin Bebe Cotimanis care în „Vlad” îl interpretează pe Cezar – „Inginerul”. Împreună au mai jucat şi în 2006, în „Daria, iubirea mea” şi apoi în serialul „Pariu cu viaţa” şi „O nouă viaţă”, în 2014. În 2017, Elvira Deatcu a fost colegă cu Anghel Damian, alias Adrian Anuţei din „Vlad” în pelicula „Ana, mon amour”. Cu Andrei Aradits, interpretul lui Ştefan Dragomir, a jucat şi în „Lacrimi de iubire”, unde l-a interpret pe Vladi Jianu. Tot în „Daria, iubirea mea”, Elvira Deatcu a jucat nu numai alături de Cotimanis, ci şi cu Victoria Răileanu, alias Daria în serialul de la Acasă şi Micky din „Vlad”. În 2010, Elvira Deatcu a jucat şi în „Iubire şi onoare”, unde l-a avut coleg pe actorul Dan Condurache care îl juca pe Matei Ştiucă, în „Vlad” fiind Titi Stamate. Actrița a jucat şi în „Cu un pas înainte”, în 2007, pe când era gravidă, serial regizat de Jesus del Cerro, cel care regizează și „Vlad”. Iar din sezonul al doilea, s-a alaturat si Alex Fotea, regizor care a colaborat cu Elvira Deatcu la „Pariu cu viața” și „O nouă viaţă” de la Acasă şi PRO TV.

Citește și:

Cum arată şi ce face acum Elvira Deatcu, “fata rea” din telenovele

Ţi-o aminteşti pe actriţa Elvira Deatcu, personajul negativ din telenovelele româneşti?

 
 
Loading...