Din 11 septembrie, echipa "Visuri la cheie" s-a întors la muncă și continuă să facă fericite familii care nu au posibilitatea de a trăi în condiții decente. În ediția de miercurea aceasta, 2 octombrie, Dragoș Bucur și echipa de ahiteți ajung în Ilfov, unde cunosc povestea familiei Bach, formată din Alexandru și cei cinci băieți ai săi: Cezar (11 ani), Alexandru (7 ani), Andrei (5 ani), Gabriel (4 ani) și George (2 ani).


Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu au șansa să aducă fericirea în sufletele a cinci băieți care, încă de mici, au cunoscut suferința. Mama lor i-a părăsit și, de doi ani, nu a mai dat niciun semn. „Nevastea mea spunea ca s-a săturat de copii, ca vrea să aibă și ea o viață a ei. S-a născut Adrian și după o lună ea chiar a plecat”, a povestit tatăl copiilor.

dragos_si_alexandru.jpg

dragos bucur si alexandru la visuri la cheie
Dragoș Bucur și Alexandru, tatăl celor cinci băieți
Foto: PRO TV

 

Alexandru a încercat să facă tot posibilul ca celor mici să nu le lipsească nimic. Deși a rămas cu 5 copii care au nevoie de toată atenția lui, bărbatul a reușit să ridice o casă pentru ei. Ziua făcea de mâncare și avea grijă de băieți, iar seara punea cărămidă peste cărămidă să le construiască căminul mult visat. A făcut totul de unul singur, iar acum, echipa "Visuri la cheie" îi dă o mână de ajutor și-i îndeplinește cel mai mare vis: le termină casa.

echipa_visuri_la_cheie.jpg

echipa visuri la cheie
Echipa "Visuri la cheie"
Foto: PRO TV

 

Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu le vor construi casa visurilor, casa unde vor regăsi căldura si iubirea de care au atâta nevoie. 

 

Citește și:

Dragoș Bucur, povești de culise despre Visuri la cheie. «Nu m-am certat cu oamenii din PRO TV»

 

 
 
Loading...