Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi, ştirista PRO TV Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, au avut o zi specială de Sfântul Valentin, pe 14 februarie. Cei doi ne-au povestit cum au petrecut Ziua Îndrăgostiţilor şi care sunt noutăţile din viaţa lor de familie.


Pe 14 februarie, la Mall Vitan din Bucureşti, Andreea Esca (45 de ani) a sărbătorit printr-un eveniment special un an de emisiune “Love is Fun”, realizată cu ajutorul revistei sale, “A-List”. La acest eveniment au venit colegii Andreei de la Pro TV, Adela Popescu, Cove, Magda Pălimariu, Ramona Păun, Răzvan Fodor, colegii de la radio Europa FM, soţul, prieteni foarte buni şi jurnalişti. Am stat de vorbă cu Andreea Esca despre Ziua Îndrăgostiţilor, dar şi cu soţul ei, despre cea mai nouă pasiune a lui.

img_6408.jpg

Andreea Esca, Alexandre Eram, Ziua Indragostitilor, cadouri, PRO TV, relatie, cuplu, interviu
foto: Sever Gheorghe

“Această zi a fost la fel ca toate celelalte, am fost la radio, la redacţia de știri de la PRO TV, iar în această seară (14 februarie) m-am întâlnit cu prietenii şi cu soţul la emisiunea <Love is fun>, de la Mall Vitan, organizată de A-List. Am avut o surpriză plăcută de la soţul meu, care mi-a oferit cadou o pereche de cercei în forma de inimioare. Copiii sunt bine, au examene”, ne-a povestit Andreea Esca. Soțul a completat-o imediat.

img_6354.jpg

Andreea Esca, Alexandre Eram, Ziua Indragostitilor, cadouri, PRO TV, relatie, cuplu, interviu
Alexandre Eram a testat aparatul foto primit de la Andreea
foto: Sever Gheorghe

“Petrec Valentine’s Day cu soția, în public, alături de prieteni. Dar pentru noi ziua de 14 februarie a început la 12 noaptea. Cu flori, cadouri. După aproape 20 de ani, la noi e ca la început, suntem îndrăgostiţi. E cel mai frumos. Andreea mi-a făcut de curând cadou acest aparat foto şi am realizat că orice poze fac cu el, îmi ies minunat. Colecționez de mulţi ani fotografii, dar acum le și realizez. Mi s-a şi propus să fac o expoziţie, dar mai bine le public în revista Andreei. Copiii sunt şi ei bine. Aris Eram s-a apucat de box, a facut şi tobe, este un tip sportiv. Iar Alessia are în aceste zile examene de Bacalaureat, e la Școala Franceză. A trecut perioada de adolescenţă, au fost doi ani mai grei, dar acum sunt bine, ne înţelegem minunat”, ne-a povestit soţul Andreei Esca.

 
 
Loading...