Frumoasa actriţă din telenovele, seriale şi piese de teatru este mai în formă ca oricând şi nimeni n-ar zice că are 30 de ani de carieră şi, în curând, 49 de ani de viaţă. Eugenia Şerban arată senzaţional şi am aflat de la ea ce face pentru a se menţine tânără.


Pe actriţa Eugenia Şerban (48 de ani) o ştiţi din telenovele precum “Inimă de ţigan” sau “Aniela”, dar şi din serialul “Trăsniţii” (Prima TV), iar mai nou din “Iubiri şi secrete”, de la Naţional TV, o producţie pentru care actriţa a început filmările în urmă cu trei săptămâni. În plus, este şi mama unui tânăr de 25 de ani, Lorans Bataineh, iar despre toate acestea am stat de vorbă cu vedeta zilele trecute, la ziua lui Luis Lazarus.

fb_img_1521443728490.jpg

Eugenia Serban, actrita, doctorat, cum se intretine Eugenia Serban, facultate, teatru, proiecte
Eugenia Şerban a fost weekendul trecut la ziua lui Luis Lazarus
foto: Ştefan Ovidiu

“Anul viitor fac 50 de ani. O femeie îşi mai spune anii, dar nu şi numărul kilogramelor. Fiul meu face 25 de ani în curând. S-a întors, e în ţară (n.r. a stat mulţi ani în Cehia, unde a făcut un Master în Turism), acum nu mai sunt singură. Am dat între timp un doctorat, iar teza se numeşte <Particularităţile creaţiei actoriceşti de la scenă, la universitatea media”, mă pregătesc să aniversez cei 30 de ani de scenă în octombrie, relansez spectacolul meu monolog <Spovedanie în faţa luminii>. Între timp mai vreau să scot o piesă în două personaje, prin luna mai sau iunie. Aşa mă întreţin eu, muncind. Şi am jucat într-un serial nou la Naţional TV, care se numeşte <Iubiri şi secrete>. Am început acum 3 săptămâni filmările. Eu, Nicodim Ungureanu şi Mircea Zâmbăreanu suntem trei stâlpi ai acestui serial. Reţeta mea, să iubeşti ceea ce faci şi să faci în aşa fel încât lumea să te iubească. Am o genă foarte bună, mulţumesc mamei mele. Cât despre sport, n-am mai practicat în ultimii 10 ani, am mai făcut escaladă şi echitaţie”, ne-a mărturisit actriţa.

"Nu trece o zi fără să mă dau cu cremă"

Prezentă luni, 19 martie, la lansarea unui magazin de cosmetice în Constanţa, Eugenia Șerban ne-a dezvăluit şi care sunt secretele sale de înfrumusețare. "Nu trece o zi fără să mă dau cu o cremă de ochi și de față apoi, încă din adolescență, aplic un truc de la o vecină de-a mamei sale. Mi-a spus să am grijă ca sprâncenele să arate impecabil și neapărat să am ruj pe buze, restul contează mai puțin. Probabil conturează și ne scoate în evidență trăsăturile”, ne-a spus vedeta.

 
 
Loading...