Eugenia Șerban a dat o petrecere fabuloasă de ziua e! Actrița a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, miercuri (13 noiembrie), prilej cu care a decis sa-si invite familia. dar și prietenii din showbiz, la un chef de pomina la restaurantul Acapulco, al cântărețului de folclor Florin Grigore. Actrița dansat și a chefuit mai ceva ca-n tinerețe, demonstrând ca vârsta e doar un număr și atât.


Eugenia Șerban arată și se simte bine la 50 de ani! Cu siguranță nu își trădează vârsta, însă nici nu își dorește acest lucru. Actrița a mărturisit că niciodată nu și-a ascuns anii, deși acest lucru este „o modă” printre vedetele de la noi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Click! (@click.ro) on

 

„Pana acum am ezitat să-mi serbez ziua de naștere. Nu mi s-a parut important. Acum însa am facut jumătate de secol așa că mi s-a parut o vârstă rotundă. Eu nu mi-am ascuns niciodata vârsta ca alte vedete, nu știu cum au trecut anii peste mine, am un baiat de 26 de ani, cea mai mare realizare a vieții mele”, a declarat emoționată actrița.

eugenia-serban-50-de-ani.jpg

Eugenia Serban
Actrița a dat o petrecere de pomină
Foto: Arhiva personală

Surorile ei au venit special din Canada pentru a o sărbători

img_3627.jpg

Eugenia Serban
Deea și Dinu Maxer s-au numărat printre invitații de la petrecerea Eugeniei Șerban
Foto: Arhiva personală

 

Actrita a avut alaturi de ea intreaga familie, pe mama ei, dar ți pe cele trei surori ale sale: „Noi suntem patru surori, doua au venit special din Canada, ele s-au stabilit acolo”.

Printre cei care au venit la petrecerea Eugeniei Șerban s-au numarat Oana si Viorel Lis, Ovidiu Lipan Tandarica, Deea si Dinu Maxer(la prima apariție publica dupa nașterea fetiței lor Maysa), Dana Savuică, Adina Buzatu, Claudia Ghițulescu și Mihai Mitoșeru.

mihai-mitoseru-eugenia-serban.jpg

Mihai Mitoșeru și Eugenia Șerban
Eugenia Șerban și Mihai Mitoșeru
Foto: Arhiva personală

 

Citește și

Eugenia Șerban a făcut naveta între scenă și spital

Eugenia Șerban trăiește un coșmar! Cât o costă mastectomia


 

 
 
Loading...