Presiunea semifinalelor își va spune în curând cuvântul, pe măsură ce marea finală a Exatlonului se apropie cu pași repezi. În ediția de luni, 21 mai, un alt concurent se va întoarce în România, după ce a părăsit competiția, pierzându-și, de asemenea, șansa la marele premiu. Lupta s-a dat între Războinicii Roxana și Ștefan.


Ultima Arenă! Cei doi concurenți nominalizați din seara aceasta au fost Roxana și Ștefan, din echipa Războinicilor. Unul dintre ei a fost nevoit să spună „adio” competiției, cu doar două zile înainte de marea finală a emisiunii televizate. Această ediție a fost ultima de acest gen, urmând semifinalele. 

Decizia publicului a fost ca Roxana  să părăsească concursul, Ștefan putând să-și continue visul de a participa, și poate chiar câștiga, competiția Exatlon. Eliminările se vor ține lanț zilele acestea, în fiecare probă de semifinală fiind dat afară din concurs unul dintre participanții care joacă și adună cele mai puține puncte, în ziua respectivă. 

Doar patru concurenți vor rămâne în semifinalele „Exatlon", ce vor fi difuzate marți seară, iar miercuri, 23 mai, va avea loc marea finală. Voturile telespectatorilor nu vor mai conta în semifinale, iar concurenții vor juca individual, și nu pe echipe, trebuind să completeze două trasee. 

Roxana a susținut că este împăcată cu ideea eliminării, așteptându-se la acest moment. „Am fost sigură că eu voi pleca. Mă simțeam prost dacă rămâneam eu. Ei merită să rămănă în competiție și să se dueleze ca niște bărbați.(..) Eu sunt bine, fericită. Este o realizare că am ajuns până în semifinale”, a declarat aceasta, fiind ultima fată care a părăsit competiția. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...