ADDA a împlinit 28 de ani și a petrecut în mare fel. Prietenii cei mai apropiați și soțul ei, Cătălin Rizea, i-au pregătit o petrecere surpriză într-un local din centrul Capitalei. Însă colegii de la Asia Express nu au lipsit de la marele eveniment.


Reporterii Click au participat la petrecerea surpriză și vă împărtășesc toate detaliile evenimentului. ADDA și Cătălin Rizea formează una dintre cele mai controversate echipe din competiția Asia Express, sezonul 3. Asta nu pentru că s-ar fi certat cu vreuna dintre echipe, ci pentru că relația lor este presărată cu sare și piper. Ce doi s-au obișnuit să-și spună ceea ce îi deranjează, iar în timpul probelor emisiunii, aceștia nu au mai ținut cont de camerele de filmat și au fost naturali, lucru care au împărțit fanii reality-shouwului în două tabere: susținătorii artistei și cei care nu agreează personalitatea vulcanică a celebrei cântărețe. Desigur, totul e disuctabil și ține de gust. Cu siguranță, ADDA are mulți fani care îi apreciază muzica și talentul, indifferent de cum au evoluat în competiția Asia Express.

Cătălin Rizea a avut grijă ca artista să se bucure de această surpriză și nu i-a spus că va avea parte de o petrecere surpriză, iar vedeta s-a bucurat enorm pentru că a petrecut alături de cei mai buni prieteni ai ei și de membrii echipei sale de la studio-ul de înregistrări pe care l-a fondat: Baladda Records.

adddda.jpg

ADDA a împlinit 28 de ani
Foto Instagram

ADDA a petrecut până dimineața alături de colegii de la Asia Express

ADDA și Cătălin, soțul ei, și-au făcut prieteni la Asia Express, iar aceștia nu au dezamăgit-o și i-au fost alături în seara zilei de 6 martie. Speak și Ștefania, Alina Ceușan și soțul ei, Oase, Răzvan Fodor și Mario Fresh au fost alături la distracție alături de artistă și nu au venit cu mâna goală.

Pe lângă colegii de la emisiune, alături de ei au mai participat și oameni din echipa de producția Asia Express, cameramani și reporter, dar chiar și Mona Segall, realizatoarea show-ului. Alături de cei cu care s-a luptat pe Drumul comorilor, au mai participat și alte vedete la petrecerea surpriză a ADDEI, vedete precum Theo Rose și iubitul ei.

ADDA, tort spectaculos după ce a împlinit 28 de ani

Surprizele nu au încetat pentru ADDA, iar soțul și invitații de la petrecere au avut grijă ca vedeta să nu uite niciodată această zi și i-au pregătit un tort extraordinar format din cifrele 2 și 8, vârsta pe care artista a împlinit-o pe 3 martie.

„Nu m-am așteptat la o asemenea surpriză. Mă bucur enorm că petrec alături de colegii de la Asia Express pe care îi consider și prieteni acum. Sunt foarte fericită că sunt aici și prietenii mei cei mai buni, inclusiv oamenii cu care eu lucrez la Baladda Records și la care țin foarte mult. Am râs foarte mult, am dansat și am cântat. Îi mulțumesc soțului meu pentru surpriză și îl iubesc mult”, ne-a declarat ADDA în exclusivitate pentru click.ro, în timpul petrecerii.

a796bc11-8c13-466d-b683-efccc9cc1883.jpg

ADDA, tort delicios de ziua ei
Foto Click.ro

Înainte de a se aduce tortul, ADDA a susținut un concert în incinta localului, loc unde s-a desfășurat petrecerea, iar fanii au fost în delir, semn că artista este foarte iubită

 
 
Loading...