Nelu Ploieşteanu a fost la un pas de divorţ când soţia lui, Elena, a decis că s-a săturat de aventurile artistului, mai ales presupusa relaţie de 13 ani a lui Ploieşteanu cu o altă femeie.


Apele s-au calmat, iar cei doi soţi au decis să rămână împreună, mai ales că Ploieşteanu nu vrea să renunţe la viaţa de familie după 42 de ani de cănicie. A plecat la mare, unde lucrează pe perioada verii, iar de o lună nu a mai vorbit cu Elena, deşi a trimis acasă bani pentru băiatul lor bolnav de tetrapareză spastică.

"Eu sunt o fire foarte orgolioasă, mai ales cu cel care a fost alături de mine. Nu am încercat să o sun", a spus artistul de 64 de ani pentru reporterul Mihaela Moise, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Întrebat care este adevărul despre relaţia de 13 ani care era i-a clănitat serios mariajul, Ploieşteanu a recunoscut că a fost împreună cu femeia respectivă timp de patru ani, dar acum nu se mai văd.

"Adevărul e că vreo patru ani a fost ceva între noi, dar după... E problema ei, are casă, familie. Asta e, se mai întâmplă şi lucrurile astea. Asta nu înseamnă că trebuie să mă despart. Nu am dormit niciodată la ea", a adăugat Nelu Ploieşteanu.

"Nu vreau să mănânc de pe urma băiatului"

Artistul a vorbit şi despre fetele lui, nemulţumite de scandalul al cărui protagonişti au fost părinţii lor: "Nu le-a convenit, au spus că nu vor să fiu subiect de discuţie. Le-am spus că e o problemă de-a noastră, trecem peste".

Cât despre fiul său, nea Nelu a explicat că nu l-a deranjat niciodată că trebuie să dea bani pentru el şi nici nu a vrut ajutor. Singurele de la care a acceptat ajutor au fost fetele, care îl iubesc ca pe ochii din cap pe fratele lor: "Nici ea nu s-a plâns că băiatul e o povară, e o comoară de la Dumnezeu. Aşa e regula vieţii, femeia stă acasă, bărbatul munceşte. Am avut ocazia să primesc ajutor, eu nu vreau să mănânc de pe urma băiatului meu. Să nu vorbesc cu păcat, dar cred că îl iubesc mai mult ca pe mine fetele mele. Am o fată care plânge când vorbeşte despre el. Îl divinizează."

 

 
 
Loading...