De-aia nu e bine să-ţi faci tatuaj decât dacă eşti sigur că te reprezintă pe viaţă. În caz contrar, va fi mai greu să renunţi la el. Alex Velea credea, prin 2010, că Ana e marea lui iubire şi şi-a tatuat chipul ei pe braţul stâng. Exact acolo unde pune acum capul seara, să doarmă, Antonia, actuala iubită. Nu e prea plăcut pentru ei, cu siguranţă. E timpul pentru Velea să ia măsuri.


Cântăreţul este campion la tatuaje şi de-a lungul ultimilor anilor şi-a umplut pielea sistematic, centimetru după centimetru, cu zeci de simboluri, texte şi chipuri dragi. Şi-a tatuat faţa lui Smiley, prietenul său cel mai bun,  apoi chipul Anei, fosta soţie, iar mai nou, pe Antonia, noua iubită.

Problema e că fosta şi actuala nu pot sta, nici măcar ca tatuaje, una lângă alta, pe braţele musculosului solist.

Ca să nu rişte discuţii în cuplu, frumos şi decent ar fi să renunţe la tatuajul cu fosta. Însă nu e chiar atât de simplu. Nici măcar cu laser nu se poate şterge definitiv, iar procedura este destul de costisitoare.

„Cu laser, pielea nu va mai fi niciodată perfectă. Se apelează la această metodă mai degrabă pentru a estompa modelul vechi şi a putea desena, în locul respectiv, un alt tatuaj. De obicei, negrul şi albastrul închis ies mai bine, însă galbenul şi roşul nu se mai scot niciodată”, aflăm de la medicul dermatolog Viviana Iordache.

În România nici nu există lasere performante pentru aşa ceva, special făcute pentru scoaterea tatuajelor. Sunt mai degrabă pentru arderea negilor, astfel că pielea rămâne, după multe şedinţe costisitoare, ca o cicatrice după arsură. Cu alte cuvinte, mai urât decât înainte. Procedura costă circa 5 euro pe centimetru, pe şedinţă, fiind nevoie de până la 6 şedinţe. „Mai există varianta de a extirpa ţesutul, pe cale chirurgicală, însă această metodă e potrivită pentru tatuajele drepte, cum e un textuleţ. La un tatuaj rotund, pe braţ, cum are Velea, unde pielea nu e foarte elastică, ar trebui implantat un balon ce se umflă sistematic timp de două luni, astfel încât să creeze pielea de acoperire, apoi se taie porţiunea cu tatuajul. Procedura costă până la 800 de euro”, adaugă medicul Viviana Iordache.

O variantă mai ieftină şi mai simplă este acoperirea tatuajului cu un altul. „Costă între 1.000 şi 1.700 de lei, în funcţie de mărime, calitate, complexitatea modelului ales. Ce are Velea acolo poate fi acoperit cu imaginea unui luptător, a unui instrument muzical etc. El trebuie să se ducă la un salon de tatuaje şi să decidă acolo ce i-ar plăcea”, spune Horia Vlădescu, managerul unui astfel de salon, în Bucureşti.

 

Cu Antonia aşteaptă un copil

Alex şi Antonia au anunţat, la sfârşitul lui iulie, că vor devenit părinţi. Antonia e deja în luna a patra. Deşi mult timp nu şi-au recunoscut relaţia, acum, cei doi se comportă ca o familie şi nu se mai ascund.

 

Jojo a renunţat la tatuajul de pe deget

Multă vreme vedeta de la Serviciul Român de Comedie, de la Antena 1 a avut o relaţie cu Liviu Vârciu. Iubirea a fost aşa de mare încât Cătălina Ionescu Grama (34 de ani) şi-a tatuat literele LIV pe inelar. După despărţire, şi-a modificat tatuajul, apoi l-a şters definitiv, motivând că aşa îi cere meseria.

Adelina Pestriţu a scăpat de numele lui Vârciu

Vedeta Kanal D a fost atât de îndrăgostită de acelaşi Liviu Vârciu, fostul ei soţ, încât şi-a făcut un tatuaj cu numele lui. După divorţ, Adelina (27 de ani) şi-a îndepărtat tatuajul ca să nu mai rămână cu nicio amintire de la fostul soţ.

Sylvia n-a mai vrut să audă de fostul soţ

Şi Sylvia (31 de ani), care cântă cu DJ Rhyno, a avut parte de o schimbare de look. Solista şi-a tatuat numele fostului soţ, Andrei Ştefănescu, din trupa Alb Negru, în zona inghinală. După divorţ, solista a renunţat la durerosul tatuaj, crezând că, în felul acesta, şterge cu buretele trecutul.

Loredana Chivu, tatuaj în zona intimă

Fosta asistentă a lui Dan Capatos de la Antena 1 a dezvăluit că în tinereţe s-a tatuat din dragoste pentru un fost iubit. Modelul era un fluturaş într-o zonă intimă, însă după despărţire Loredana Chivu (24 de ani) a renunţat la el şi a optat pentru un alt desen deasupra celui vechi.

Sorana, încă legată de soţul infidel

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. poartă la încheietură o amintire neplăcută: semnătura lui Paul Moga, bărbatul de care a divorţat. Cei doi s-au separat în luna mai a acestui an, după ce Paul a înşelat-o cu o damă de companie pe nume Betty.

 
 
Loading...