Se duce traiul pe care l-a avut atunci când i-a fost amantă sau soţie. Alina nu se alege cu nimic din averea pe care o are Cristi Borcea. Şi asta pentru că fostul şef dinamovist nu-i oferă decât o sumă de bani pentru creşterea celor doi copii ai lor, în America, au povestit pentru Click! apropiaţii omului de afaceri aflat acum la puşcărie.


2-3-bd-foto-3-2coloane.gif

În martie, Alina și-a luat copiii și a plecat în America, unde va sta câteva luni

Un divorţ rapid la notar, asta îşi doreşte acum Cristi Borcea (46 de ani), pentru a-şi putea vedea liniştit de relaţia pe care o are cu Valentina Pelinel (35 de ani).  ”S-a semnat o procură premergătoare între Alina şi Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiţii ale divorţului.  Procura este pentru introducerea acţiunii la notar, divorţul urmând să se pronunţe în termen de 30 de zile”, a declarat pentru Click!  avocata lui Cristi Borcea, Lilica Poppa.  Fostul boss dinamovist aşteaptă acum un semn de la soţia sa, plecată luna trecută în America, pentru a putea deveni un bărbat liber. Alina trebuie să anunţe când se întoarce în ţară pentru a depune din timp procura la notar. 

În plus, actuala soţie trebuie să fie de acord nu numai cu separarea oficială, ci şi cu condiţiile impuse de Borcea. ”I-a oferit doar o sumă lunară pentru întreţinerea celor doi copii ai lor în America, însă şi aici are pretenţii de la ea. Cei mici, Alexandru şi Gloria, vor trebui să meargă la grădiniţe şi şcoli de stat, pentru că el nu va plăti decât lecţii particulare sportive sau alte activităţi pe care vor dori să le facă copiii lui. Probabil, ea va trebui să-şi găsească un loc de muncă”, au dezvăluit pentru Click! surse din apropierea familiei Borcea. 

Alina nu primeşte nici o proprietate de la Borcea, pentru că nu au cumpărat nimic împreună, în timpul căsniciei. Şi apartamentul în care stă acum la Miami, care valorează milioane de euro, este tot pe numele lui. Timişoreanca a rămas şi fără afacerea de care se ocupa în România, ştrandul, pe care i l-a predat Mihaelei Borcea, înainte să plece din ţară. 

Cu atâtea condiţii, Alina ar putea să nu se grăbească să ajungă în faţa notarului pentru a divorţa, până cel târziu în 30 iunie, aşa cum vrea Cristi Borcea. Ar rămâne fără avere, fără soţ şi, mai presus de toate, i-ar lăsa cale liberă Valentinei Pelinel pentru a fi fericită alături de bărbatul pe care ea l-a aşteptat mai bine de opt ani pentru a o duce la altar. 

2-3-bd-foto-2-2coloane.gif

Alina Borcea și fosta soție a dinamovistului, Mihaela, s-au ocupat împreună de afacerile familiei

Click! spune

Alina și Cristi Borcea s-au căsătorit cu mare fast în 2011, după o iubire „clandestină” care durase mai bine de șapte ani. Au împreună doi copii, pe George Alexandru (4 ani) și Gloria Elena (10 luni). Deși se declara cel mai fericit om din lume când s-a căsătorit, Borcea o înșela pe Alina cu Valentina Pelinel. Primele zvonuri despre divorț au apărut când fotomodelul a anunțat că e gravidă.

Pelinel, haine de mii de euro

2-3-bd-foto-5-2coloane.gif

La Târgul de nunți, într-o rochie de 1.500 €

A fost tot timpul cochetă și s-a remarcat prin ținutele ei de firmă, însă acum Valentina Pelinel pare să „alimenteze” zvonurile că Borcea îi face toate poftele, oricât de scumpe ar fi. Iubitul din pușcărie i-a închiriat un apartament de lux în nordul Capitalei și nu se uită la bani când vine vorba de blonda care îl va face tătic pentru a șaptea oară. Spre exemplu, la Târgul de Mirese care s-a desfășurat la finalul lunii martie la Palatul Parlamentului, frumoasa blondină a etalat o ținută care a costat 2.500 de euro (rochița înflorată, 1.500 de euro, iar pantofii nude figurează cu un preț de 1.000 de euro pe site-ul unui celebru brand). La lansarea site-ului Marinei Almășan, Pelinel a afișat o ținută de 5.000 de euro (pantofi, rochie și geantă de fițe).

2-3-bd-foto-4-15coloane-sa-intre-ea-toata.gif

Pelinel, în ţinută de 5.000 €
 
 
Loading...