În 2010, reporterii Click! s-au întâlnit cu bărbatul care susţinea că s-a iubit pasional cu artista. Iată declaraţiile uluitoare ale celor doi protagonişti!


Ziua de azi a început cu o veste-bombă din lumea mondenă, veste pe care însă mulţi o anticipau de ani buni. Solista Julia Jianu (40 de ani) e în prag de divorţ, după 16 ani de relaţie şi 9 de căsnicie cu Bogdan Jianu. Informaţia a fost publicată de site-ul raportmonden.ro, care citează, sub protecţia anonimatului, o prietenă bună de-a artistei. „Julia suferă foarte mult, este mereu tristă şi nu mai are chef de nimic. Cu toate că vrea să păstreze aparenţele şi nu recunoaşte că mariajul ei s-a încheiat, ea face acest lucru sperând că Bogdan se va răzgândi şi se va întoarce acasă, însă este puţin probabil. Eu îi cunosc foarte bine pe amândoi, am asistat de nenumărate ori la certurile lor şi vă spun că problemele lor sunt mai vechi. Ei nu se înţeleg de multă vreme, de câţiva ani, de aceea nici nu au făcut un copil până acum, dar au vrut să păstreze aparenţele. Cel care a luat decizia de a divorţa este Bogdan”.

julia_chelaru_essenza_bogdan_jianu_nunta_8-2-2007_8-10-37_pm.jpg

Julia Jianu divort, Bogdan Jianu, amant, Julia amant, adulter, scandal, dezvaluire, triunghi conjugal
Julia şi Bogdan Jianu au făcut nuntă în 2007
foto: CLICK!

Iată că aceste dezvăluiri se potrivesc, cum nu se poate mai bine, cu unele mai vechi, care au zdruncinat lumea mondenă în 2010. La vremea aceea, ziarul nostru a făcut dezvăluiri incendiare din triunghiul conjugal în care ar fi fost prinsă artista. Reporterii Click! s-au întâlnit în oraş cu bărbatul care susţinea că i-a fost Juliei amant timp de 6 luni. Am vrut să vedem că acea persoană există în carne şi oase, că are dovezi şi detalii coerente, uşor de verificat. În 2010 avea 47 de ani, statură atletică, păr uşor grizonant, vorbea corect, calm şi era foarte îngrijit. Iată ce ne-a dezvăluit despre Julia, despre care spunea că a cunoscut-o în luna mai a anului 2010, pe Internet.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, cu câteva zile înainte ca ea să plece cu soţul în vacanţă, în Irlanda. Nu-mi venea să cred că vorbeşte cu mine pe chat, în timp ce soţul ei dormea în aceeaşi cameră”, ne spunea bărbatul, al cărui prenume e Bogdan. Spune că a convins-o abia dupa o lună să se vadă faţă în faţă, iar Julia ar fi făcut atunci un pas uriaş: s-ar fi dus direct la el, la apartament. „Era foarte speriată şi mi-a spus: «Ai grijă, nu vreau ca nici măcar şoarecele din gaură să ştie că sunt aici». De aceea nu ieşeam niciodată în oraş, îi era frică să nu fie văzută. Ne întâlneam la mine şi mai ieşeam pe stadionul de la Arcul de Triumf, unde făceam sport împreună. Singurii care au văzut-o venind la mine sunt portarii de la scară”.

cliima20101115_0203_1.jpg

Julia Jianu divort, Bogdan Jianu, amant, Julia amant, adulter, scandal, dezvaluire, triunghi conjugal
În 2010, presupusul amant al Juliei făcea dezvăluiri pentru ziarul Click!

Mai mult, Bogdan ne-a declarat că faceau amor fără a folosi prezervativ, întrucât solista îşi dorea să rămână însărcinată. „Ne iubeam la fiecare întâlnire, fără să ne protejăm, pentru că îşi dorea să rămână gravida. Eu, la 47 de ani, divorţat şi cu un copil de 10, nu-mi doream să mă mai însor decât cu o femeie care îmi facea un copil. La un moment dat, a început să vorbească şi despre nuntă”.

Supărat că solista l-a aruncat ca pe o măsea stricată

În ciuda faptului că subiectul a făcut vâlvă în lumea mondenă, Bogdan nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea, pentru că nu l-a interesat să-şi facă publicitate. ”Aş vrea doar ca Julia să nu se mai comporte ca şi cum n-aş exista”, ne-a motivat el gestul de a face publică relaţia. Cei doi s-ar fi văzut ultima oară pe 2 noiembrie 2010. “Am intenţionat să păstrez tăcerea asupra întregii relaţii avute cu Julia Jianu, dar faptul că ea nu recunoaşte că am fost împreună îmi otrăveşte sufletul! Se pare că această femeie se joacă cu sufletele bărbaţilor, cu iresponsabilitate şi indiferenţă”, a mai declarat Bogdan. Bărbatul a reţinut cu precizie momentele petrecute cu Julia: “Marţi, pe 2 noiembrie 2010, a venit la mine - aşa cum obişnuiam să ne întâlnim - aproximativ între orele 12.30-17.30, portarii clădirii o pot confirma”, ne-a mai spus el.

Julia Jianu divort, Bogdan Jianu, amant, Julia amant, adulter, scandal, dezvaluire, triunghi conjugal

Cum a răspuns Julia declaraţiilor de adulter

Contactată de Click! la vremea aceea, Julia a părut foarte afectată de subiect, s-a fâstâcit, apoi ne-a oferit nişte declaraţii încâlcite, contradictorii. Invitată la PRO TV, la emisiunea realizată de Cătălin Măruţă, solista a recunoscut că s-a întâlnit cu acest bărbat doar de două ori.

- "De ce să mă intereseze ce spune cineva care vrea să-mi facă rău? De ce să recunosc, cine mă obligă?"

- "Nu ştiu cine este acest om, nu mă interesează, nu-l cunosc."

- "Eu îl cunosc pe el ca nume. Nu neg neapărat, dar nu vreau să mai aud nimic, atâta timp cât se doreşte să mi se facă rău."

- "M-a călcat în picioare, dar nu m-a afectat. Eu nu mă justific în faţa nimănui: ce am avut, de ce am avut, cu cine."

- "Să vedem până unde o să meargă. Uite că eu o să neg tot ce va spune."

- "Dacă cineva avea ceva cu mine, încerca să mă contacteze, să-şi spună păsurile, nu să se ducă la ziare."

 
 
Loading...