Adelina Pestriţu (26 de ani) şi-a călcat pe inimă şi a mers într-un loc unde nu prea ai ocazia s-o vezi. Marţi seară, prezentatoarea de televiziune s-a oprit la un restaurant de tip fast-food.


Deşi spune că nu obişnuieşte să consume mâncare nesănătoasă, bruneta a fost surprinsă în timp ce cumpăra burgeri pentru o armată de oameni. Ca o adevărată colegă, vedeta tv a avut grijă şi de cei de la redacţie şi s-a oferit să le ducă cina târzie la birou.

Adelina Pestriţu se plimbă prin mall înainte de emisiunea a cărei gazdă este seară de seară alături de Mădălin Ionescu la Kanal d. Marţi, în jurul orei 21.00,  bruneta s-a oprit la câteva magazine dintr-un centru comercial situat în zona de nord a Capitalei, iar înainte de a se întoarce la redacţie a mai făcut un popas la McDonald's.

ade_bun_2.jpg

adelina pestritu fast food mc donalds provizii
Bruneta a plecat încărcată de la restaurant
Foto: Click!

Deşi bruneta mărturisea cu ani în urmă că nu obişnuieşte să mănânce produse de tip fast-food, iată că Adelina şi-a schimbat preferinţele. Ca să nu se simtă vinovată că a păcătuit cu un burger, bruneta a cumpărat mâncare pentru toţi colegii din redacţie şi a pornit în grabă spre parcare.

ade_bun_3.jpg

adelina pestritu fast food mc donalds provizii
Prezentatoarea a cumpărat mâncare pentru toată redacţia
Foto: Click!

Deşi mai avea mai puţin de o oră până să la emisiunea în direct, bruneta era foarte relaxată şi zâmbitoare, semn că avea timp berechet să intre la cabina de machiaj îniante de show. Chiar dacă era fardată discret şi îmbrăcată într-o ţinută complet neagră, vedeta tv a atras imediat privirile celor din jur.    

 
 
Loading...