Nu se lasă și trage doar la femei frumoase. După ce a fost surprins în compania Cristinei Spătar (44 de ani), în urmă cu aproximativ o lună, Călin Donca (32 de ani), un tânăr afacerist din România, a recidivat din nou. Deși este căsătorit și tată a doi copii, acesta nu are nicio reținere în a se afișa cu domnișoarele sexoase din showbiz-ul autohton.


Paparazzi Click! l-au surprins pe acesta, din nou, în timpul unei întâlniri, care i-ar putea aduce sfârșitul căsniciei. Nu se știe cu exactitate dacă era vorba despre o întâlnire de afaceri sau una amoroasă, cert este că fotografiile vorbesc de la sine. Extrem de relaxat și cu zâmbetul pe buze, Donca și-a făcut apariția, pe înserat, la un restaurant de lux din Capitală. Nu singur, ci însoțit de prezentatoarea tv, Andra Trandaș, fosta iubită a lui Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasca.

donca_2.jpg

Călin părea foarte binedispus în compania Andrei Trandaș
Foto: Mihai Ionescu

Cei doi au luat cina împreună și au râs încontinuu, semn că se simțeau foarte bine unul în compania celuilalt.

andra_trandas.jpg

Andra Trandaș a fost la un pas să se mărite cu Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa
foto: arhiva personală

Dacă la început Călin Donca a păstrat distanța față de Andra la masă, la mai bine de o oră, omul de afaceri s-a mutat mai aproape de frumoasa prezentatoare, timp în care i-a urmărit cu atenție toate gesturile. Ba mai mult de atât, părea că o soarbe din priviri pe aceasta, iar compania Andrei îi priește de minune.

donca_1.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Cel mai probabil, întâlnirea lor nu a fost una de bussines. După mai multe ore petrecute la restaurant, Călin și Andra s-au urcat în bolidul de lux al acestuia și au plecat împreună.

Întâlnire de 3 ore cu Cristina Spătar

donca_si_spatar.jpg

Cristina și Călin au continuat discuția şi în parcare, înainte de despărțire
Foto: Mihai Ionescu

Călin Donca și Cristina Spătar au fost văzuți împreună la o întâlnire de taină, la hotel, fix după ce soțul acesteia, Alin Ionescu, a anunțat public că vor divorța. Solista a petrecut trei ore la un hotel din capitală cu afaceristul, iar scopul întâlnirii, susţine Călin, ar fi fost legat de afaceri.

Călin Donca-Oncioiu, în vârstă de 32 de ani, a explicat de ce a stat trei ore împreună cu artista, în restaurantul unui hotel. "Am discutat despre posibilitatea colaborării în cadrul unui business comun, de care se va ocupa, în principal, Cristina", a declarat acesta pentru Click! Ba mai mult, Călin i-a recomandat Cristinei cărţi motivaţionale pentru a o ajuta să treacă mai uşor prin perioada dificilă din viaţa ei.

Conflict cu soțul Cristinei Spătar

După întâlnirea dintre Călin Donca și Cristina Spătar, soțul solistei, Alin Ionescu, a fost vizibil deranjat de afirmațiile înțepătoare ale lui Donca la adresa lui. "Cristina Spătar merită mai mult din partea soţului ei!" ​

Aceste declarații n-au fost trecute cu vederea de Alin, care i-a cerut acestuia explicații, printr-un mesaj pe Facebook: "Salut! Am şi eu o curiozitate. Mă cunoşti? Cum îţi permiţi să vorbeşti despre mine şi despre căsnicia mea? De când eşti expert în căsnicia altora? Lasă că o să iau legătura cu soţia ta, să îi arăt ce afaceri faceţi noaptea, când vă întâlniţi! Stai liniştit că ştiu şi am şi dovezi! Dar eu sunt bărbat şi ştiu să mă comport! Tu ai arătat că eşti o c**vă ieftină! Care ar face orice să f*tă şi el ceva! Eşti jalnic, băiatule, să dai declaraţii despre mine! Oamenii se mai întâlnesc între ei!"

Răspunsul lui Călin nu a întârziat să apară: "Bună ziua, aveţi un limbaj care nu credeam că vă caracterizează, mă gândeam că până acum aţi înţeles cum funcţionează media - una declari, alta se scrie şi total alta se înţelege! În plus, este o părere, nicidecum un sfat sau o propunere la adresa dumneavoastră! Numele soţiei mele este Donca Orianda, o găsiţi pe Facebook, aşteaptă deja, curioasă, dovezile. La fel şi eu. (...) Legat de ameninţările privind faptul că oamenii se mai întâlnesc, recomand tuturor, ca înainte să dea cu piciorul în câinii mai micuţi de pe stradă, să verifice întâi cine le ţine lesa! Legat de celălalte jigniri, nu am să comentez!" 

Cine e Călin Donca

Călin Donca, în vârstă de 32 de ani, are afaceri în domeniul energiei, este căsătorit şi are doi copii. Pe lângă afaceri, este pasionat de sporturi extreme şi maşini scumpe.

 

 

Loading...