Anastasia Lazariuc este renumită atât pentru vocea ei, cât şi pentru aspectul fizic atrăgător. Artista a fost însă întotdeauna discretă cu viaţa privată, dar acum a scotocit în albumul cu amintiri şi le arată fanilor fotografii în premieră.


Click! a intrat în posesia unor imagini uimitoare din tinereţea Anastasiei Lazariuc (61 de ani). Fotografiile sunt incluse în interiorul unui dublu CD, pe care artista l-a lansat la începutul lunii mai la un concert, în Chişinău.

anastasia_blonda.jpg

1983 – Solista şi-a vopsit părul blond şi nu s-a mai schimbat nici în ziua de azi
foto: arhiva personală

Puţini ştiu că interpreta de peste Prut are părul natural de culoare închisă, şi nu bălai aşa cum o ştim azi.

anastasia.jpg

1973 –  Imaginea Anastasiei de la 20 de ani ne duce cu gândul la fiica ei, Ileana, cele două semănând şi acum ca două picături de apă
foto: arhiva personală

Din fotografii se poate observa cu uşurinţă asemănarea izbitoare dintre mamă şi celebra ei fiică, Anastasia şi Ileana (32 de ani), fiind ca două picături de apă.

ileana_lazariuc.jpg

Ileana Lazariuc

Din albumul cu amintiri al artistei nu puteau să lipsească Mihai Constantinescu (68 de ani), de care o leagă sentimente aparte, dar nici mama ei, căreia de-a lungul carierei i-a dedicat mai multe piese. Mama interpretei s-a stins din viaţă în urmă cu şase ani. «În afară de piesa “Mama” i-am dedicat mamei mai multe melodii. A fost şi mamă, şi prietenă, şi confidentă pentru mine. O femeie deşteaptă. Ambii părinţi ne-au dat o educaţie frumoasă, însă tata s-a stins din viaţă când aveam 14 ani. Tot mama m-a ajutat să-mi cresc copiii. Pe vremuri nu existau bone, nu erau la modă. Albumele lansate reprezintă un rezumat al activităţii şi al vieţii mele. Am în repertoriu peste 100 şi ceva de melodii, am ales câteva dintre ele pentru acest “Best of”», ne-a mai spus Anastasia despre album intitulat, sugestiv, “Cele mai frumoase melodii”. 

 

"Mihai Constantinescu a făcut parte din viaţa mea"

anastasia_mihai.jpg

1991 – Alături de Mihai Constantinescu, un om apropiat sufletului ei
foto: arhiva personală

Un rol important în viaţa Anastasiei l-a avut şi Mihai Constantinescu, pe care l-a cunoscut în 1988 la Chişinău şi de care a legat-o o colaborare profesională, dar şi o poveste de dragoste timp de 17 ani. “E firesc să-l includ în album, a făcut parte din viaţa mea. Am cântat numeroase piese compuse de Mihai. Nu pot să şterg cu buretele un capitol din viaţă şi nici nu am de ce. Am făcut împreună lucruri frumoase. Şi dacă publicul îşi doreşte şi azi să asculte piesele pe care le-am cântat împreună, asta înseamnă foarte mult”, a completat Anastasia. 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: