Andreea Mantea, sexoasa prezentatoare de la Kanal D, are pe mână două emisiuni tv despre cupluri, relaţii şi iubire și face naveta România - Turcia. Andreea Mantea (32 de ani) filmează în weekenduri, în țară, „Se strigă darul” şi în timpul săptămânii, din Turcia, „Puterea dragostei”. Click! a vorbit cu Andreea Mantea despre cele două proiecte de la Kanal D, viaţa din Turcia şi ce îi place acolo.


Click!: Prezinţi două emisiuni la Kanal D, „Puterea dragostei” şi „Se strigă darul”. Cum faci faţă, având în vedere că una se filmează în Turcia, iar cealaltă în ţară?

Andreea Mantea: Ambele proiecte îmi sunt foarte dragi, pun la fel de mult suflet atât pentru „Puterea Dragostei”, cât şi pentru „Se strigă darul!”. În ceea ce priveşte împărţirea mea fizică între cele două proiecte tv, fac naveta Turcia – România. În timpul săptămânii sunt pe platourile de filmare de la „Puterea Dragostei”, iar în weekend merg la cele mai fabuloase nunţi de la „Se strigă darul!”.

Andreea Mantea și fiul ei, David, se simt la Istanbul ca acasă

În urmă cu câteva săptămâni ai trecut rapid prin Bucureşti şi pe la „Teo Show” alături de fiul tau. De cine sau de ce îţi este dor de acasă?

Venim acasă în România cam două weekend-uri pe lună, ne este dor de România. David s-a adaptat foarte repede aici, în Turcia. Este încă mic şi nu sesizează mutarea ca fiind o schimbare majoră pentru el. Îmi este dor de tot de acasa, de mâncarea noastră tradiţionala, de locuri, de oameni, de tot... Şi aici este foarte bine, m-am adaptat, însă ştiţi cum se spune: nicăieri nu este ca acasă.

andreea-mantea-fiu-zi-de-nastere.jpg

Andree Mantea și băiețelul ei, David
Foto Instagram

Cum este viaţa departe de casă? Ce faci în Turcia când nu filmezi pentru emisiune?

Majoritatea timpului sunt la filmările pentru „Puterea Dragostei”, iar când avem liber, eu şi David colindăm toate locurile superbe de aici, care îţi taie respiraţia, pur şi simplu, doar privindu-le.

Ce locuri ai descoprit în Turcia pe care le poţi recomanda fanilor tăi?

Îmi este foarte greu să vă fac un clasament, toate locurile sunt minunate aici. De la peisaje, restaurante, pâna la pieţele aglomerate din Istanbul. Oraşul ăsta are de toate, nu ai cum să te plictiseşti aici. Fie că îţi cauţi o oază de linişte, fie că vrei să simţi forfota oraşului, aici te simţi răsfăţat de tot ce te înconjoară.

Ce produse turceşti îţi place să mănânci ?

Preparatele din bucătăria turcească sunt delicioase, nu aş putea să enumăr anumite tipuri de mâncăruri. Depinde de gusturi. Gust din toate câte puţin, dar trebuie să vă mărturisesc că de fiecare dată când mă întorc din România, aduc o parte din gustul românesc şi aici: dulciurile pe care aici nu le pot găsi. Aici am descoperit şi o gamă variată de ceaiuri, sunt delicioase.

Te-ai împrietenit cu concurenţii din emisiunea „Puterea dragostei”? Îi sfătuieşti când ai ocazia?

Concurenţii care vin în emisiunea „Puterea Dragostei” sunt în căutarea iubirii adevărate, iar pe tot parcursul lor de aici, din show, îi ghidez pe toţi, cu sfaturi şi recomandari, aşa cum se poate vedea şi în emisiunea difuzată la Kanal D. Totul este real, nu este ceva regizat. Mă bucur că pot fi un fel de Cupidon pentru aceşti tineri care îşi doresc cu toată fiinţa să îşi găsească sufletul pereche.

Tu cu cine te sfătuieşti când ai probleme în amor?

Cu mine însămi.

Citește și:

Andreea Mantea a confirmat că este într-o relație: «Îmi bate inima pentru cineva»

Andreea Mantea s-a întors în România. Fiul ei a convins-o

 
 
Loading...