Andreea Marin radiază de fericire de când a revenit „acasă”, la TVR. După o absență destul de lungă, acum este din nou în lumina reflectoarelor, cu o emisiune nouă, iar pentru asta s-a pregătit intens atât profesional, cât și personal. De mai bine de o lună a luat drumul saloanelor de înfrumusețare, unde își face tot felul de tratamente corporale și faciale. Rezultatul: impecabil.


Andreea Marin (45 de ani) a revenit în forță la TVR 2, cu o emisiune de suflet numită „Nu există nu se poate”. Elegantă, cu ten de porțelan, coafură perfectă și zâmbet „de zână”, celebra prezentatoare tv pare să mai fi șters câțiva ani din buletin. Inclusiv pe stradă pare alt om. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent în drum spre un salon de înfrumusețare din Pipera. Era înfloritoare, veselă, relaxată și îmbrăcată la patru ace.

andreea-marin-salon.jpg

Andreea marin la salon
Zilele trecute a fost să se penseze și să-și epileze mustața

„Astăzi, la plecarea spre filmare, văd o mustăcioară mijind așa, timidă, în imaginea din oglindă. Râd pe sub mustăți la propriu și mă hotărăsc să opresc foarte aproape de locul filmării, întâmplător destul de aproape de casa mea, acolo unde am văzut, din mersul mașinii, că au rezolvare pentru sprâncenați și mustăcioși. Mi s-a părut haios și inedit să vă povestesc despre modul nemaiîntâlnit de mine, cel puțin, de a face acest epilat fără urme roșii pe piele, fără durere, ba chiar cu zâmbete de la gâdilat: epilatul cu firul de ață. Voi l-ați mai întâlnit? Oricum, sunt mai luminoasă și veselă nevoie mare acum. Ne vedem la 18.00 pe TVR 2 la prima mea emisiune”, anunța Andreea Marin marți, pe pagina ei de socializare.

Cum se pregătește Andreea Marin pentru revenirea la TVR: cu vizite la salon

18_sept_criolipoliza_da_jos_burta.jpg

Andreea Marin face criolipoliză pentru topirea „colăceilor” de pe abdomen
Face criolipoliză pentru topirea „colăceilor” de pe abdomen

De altfel, vizitele la salon nu sunt ținute secret. Săptămâna trecută povestea despre tratamentul hidrofacial care i-a rezolvat excesul de sebum, porii sufocați, pielea lipsită de fermitate, liniile fine și ridurile. „Este non-invaziv și mă face să mă simt bine în pielea mea”. Iar luna trecută lucra la „kilogramele în plus” și își făcea ședințe de criolipoliză. „Procedura pur și simplu îngheață celulele grase de pe abdomen, coapse, șolduri, brațe, genunchi, zona bărbiei duble, a axilei sau alte zone ale corpului. Rezultatele se văd progresiv deja după 30 de zile”, descria „Zâna” ritualul de înfrumusețare început înainte de revenirea pe micile ecrane.

La tv e „zână”, acasă, gospodină

andreea-marin_5.jpg

Andreea Marin la cumpărături
Andreea Marin, de această dată în postura de gospodină, la cumpărături

A avut o perioadă aglomerată. S-a ocupat singură de decorul emisiunii, de subiecte, de invitați... Asta în timp ce trebuie să fie și mamă, și gospodină. Fotografii noștri au surprins-o și în varianta „modestă”, nemachiată, îmbrăcată într-un tricou și o pereche de blugi, cărând plase grele de cumpărături făcute într-un magazin de decorațiuni interioare.  Povestește că fiica ei, Violeta, și partenerul de viață, Adrian Brîncoveanu, au sprijinit-o enorm în ultima vreme: „Nu mi-a fost deloc ușor. Sunt fericită, am simțit sprijinul familiei, dragostea lor. Fetița mea a înțeles câtă nevoie am să mă sprijine, să aibă răbdare cu mine așa cum și eu am cu ea zi de zi, iar Adrian mi-a fost aproape și a preluat mult din sarcinile de pe umerii mei, căci noi construim și pe alte direcții simultan, chiar dacă în această perioada el e plecat cu propria misiune ca însărcinat cu afaceri în Oman. Am vorbit și ne-am sprijinit reciproc mai mult decât când e acasă. Abia aștept să se întoarcă, mai e puțin și suntem din nou împreună”, a povestit Andreea pentru Click!.

Platoul emisiunii este spectaculos

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
1/8

Emisiunea „Nu există nu se poate” a debutat pe 12 octombrie, la TVR 2, și e difuzată de luni până joi, de la ora 18.00. Noul proiect a impresionat nu doar prin poveștile motivaționale invitaților, ce pot deveni cu ușurință modele de urmat pentru public, dar și prin decorul emisiunii, în amenajarea căruia Andreea s-a implicat activ. Potrivit agentiadepresamondena.ro, vedeta e pasionată de design interior și a decorat deja mai multe case.

„Când îți îndrepți privirea în sus, vezi zburând, pur și simplu, un candelabru îmbrățișat de silueta divină a unei femei, e o creație fascinantă, premiată la nivel internațional, impresionantă, care domină vizual întregul studio. Fotoliile pe care stăm sunt creații ale aceluiași autor, practic eu și invitații mei suntem îmbrățișați de fotolii-flori”, a povestit ea.

 
 
Loading...