Forfotă mare la barul lui Bobiţă, din localitatea ialomiţeană Fierbinţi Târg. Zilele acestea se filmează episodul special de Crăciun al celui mai urmărit serial românesc, iar la muncă s-a reunit toată distribuţia din “Las Fierbinţi”. Surpriză, însă! La serviciu se află şi Mirela Oprişor, alias Aspirina, care se pare că n-a rezistat prea mult departe de proiectul care i-a dublat popularitatea.


Marea dragoste se uită greu sau deloc şi iată că Mirela Oprişor (44 de ani) ştie cel mai bine acest lucru. Anul trecut, în septembrie, actriţa părăsea serialul “Las Fierbinţi”, în care o interpreta senzaţional pe Aspirina, iar decizia a căzut ca o bombă în showbiz. Asta pentru că nu doar Mirela a spus “adio” serialului urmărit în medie de 2 milioane de români pe episod, ci şi soţul ei, scenaristul Mimi Brănescu (43 de ani), care lucra la acest proiect încă de la înfiinţare, din 1 martie 2012.

12-13-vedete-1.jpg

E fericită că s-a întors în celebrul serial

Dar iată că  Sărbătorile vin cu surprize pentru fanii serialului. Click! a surprins-o recent pe Mirela Oprişor pe platourile de filmare din Fierbinţi Târg, judeţul Ialomiţa, acolo unde este celebrul bar al lui Bobiţă (Mihai Bobonete). Şi nu era în vizită, ci la muncă. Echipa de filmare roia în jurul ei, iar Giani (Constantin Diţă) era pregătit să-i dea replica. În plus, Mirela Oprişor era deja intrată în personaj, cu hainele, accesoriile şi machiajul Aspirinei la purtător.

12-13-vedete-2-las-fierbinti.jpg

A fost machiată şi aranjată pentru amuzantul rol

Sursele noastre spun că  actriţa filmează pentru episodul special de Crăciun, care va fi difuzat la PRO TV pe 24 decembrie, însă se pare că a bătut palma şi pentru sezonul al 13-lea, care va intra în grila de primăvară. Nu este exclus ca şi Mimi Brănescu să fi revenit în grafic, iar scenariul viitoarelor episoade să-i poarte semnătura.  „A fost un travaliu extraordinar. În ultimii ani, chiar şi vacanţele nu prea erau vacanţe. Mă gândeam ce voi scrie în sezonul următor. Am decis să mă opresc înainte ca plăcerea să devină o caznă. M-am oprit cu scenariile la sfârşitul sezonului nouă. Nu fost nici o ceartă, nici o supărare”, declara el pentru paginademedia.ro, după plecarea din septembrie 2016.

12-13-vedete-4.jpg

Giani e unul dintre prietenii ei buni

După ce a plecat din serial, Mirela Oprişor a avut agenda încărcată, jucând în mai multe spectacole de teatru.     

Actorii din Las Fierbinţi, ceruţi la export

12-13-vedete-afise-7.jpg

Afişul spectacolului

În 2016 au umplut Sala Palatului cu spectacolul lor de umor, iar acum celebrii actori din ”Las Fierbinţi” se bucură din nou de succes. După ce au anunţat că vor urca pe scena Sălii Palatului de două ori, pe 18 şi 19 decembrie, cu spectacolul „Stand Up Comedy – Best of 2017”, ei au suplimentat show-ul cu încă unul, pe 20 decembrie. Mihai Bobonete (Bobiţă), Costi Diţă (Giani), Mihai Raiţ (Dorel) şi Adrian Văncică (Celentano) vor rupe gura târgului în cele trei zile, reuşind să vândă deja 8.000 de bilete pentru două zile.

Dar Mihai Bobonete şi Adrian Văncică vor face show şi în turneul de Stand Up Comedy susţinut în UK, Irlanda şi Scoţia, programat în februarie. Ei vor pleca în turneu între 8 şi 18 februarie şi vor avea 10 spectacole. În plus, filmează pentru episoade noi ale serialului “Las Fierbinţi” de la Pro TV, fac reclame la produse de construit sau de fastfood. Iar zilele trecute cei doi au făcut show şi în Spania, acolo unde au reuşit să umple din nou sălile.

 

 
 
Loading...